reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
o wlasnie mam pytanko : dziewczyny ktore karmia mlekiem proszkowym ile wypijaja wasze maluchy?

Lil a co do meblowania mi sie podobal bardzo ten pierwszy naroznik do ktorego link wklejalas( ale ja to wybieram tylko pod wzgledem wizualnym na innych sie nie znam:-p)

Made wcale sie nie dziwie ze masz tyle zamowien:tak:ciesze sie razem z toba kazdym nie obsiusianym pampersem i centymetrem suchej podlogi:-D

reklama
Lilu - musiałam całą dokumentację lekarską skserować i dostarczyć....Wzięłam ze sobą też skierowanie na operację i zdjęcie RTG.
Lekarz był jeden, sprawdził dokumentację zadał kilka pytań dotyczących dolegliwości, zapytał o stanowisko pracy, spisał numer dowodu osobistego i podziękował :)))
Żyrafkę zaraz wstawię....

Wiola :-)

a jesli sie juz tak chwalimy to schudlam po porodzie 13 kg:-)

o moja zyrafka:-)tzn Franusia

Lil jestes straszna:zawstydzona/y:az mnie serce zabolalo z zalu ze niestac mnie na takie cuda:-(

reklama
Wioluś ale ładnie schudłaś i jak szybko!!!!!!! Pokaż jak wyglądasz z Franusiem! A co do mebli to wiem, że jestem straszna :zawstydzona/y: Przepraszam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Ja tak katuję się od paru dni i ledwo zipię z emocji....

Made PW masz :-p A Żyrafka jest totalnie w moim typie!!!!!!!!!! Każdy jej centymetr!!!!!!!!!!

Paulinko hej hej! Jak nauka pływania???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry