reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc Paulinko

Rureczko no bo moj Slonik zjada 150ml wydaje mi sie strasznie duzo. naszczescie mleko proszkowe dostaje tylko na noc i jak wychodze z domu i z kims go zostawiam.

made do pelni szczescia musialo by spasc jeszcze 6/8kg. wtedy wazyla bym tyle co przed ciaza z Iwa

reklama
Wiolu wydaję mi się,że spokojnie to zrzucisz, tzn. kg;))) no Franuś dużo jada, ale to też zależy jak przybiera;))

Lil-nauka pływania jak na razie w teorii;)) po przeprowadzce w sierpniu zapisze się na basen;))

MAde-hej hej, gratki Mańkowych sukcesów-a nie mówiłam,że będzie dobrze;))) czasami trzeba być bardziej upartym niż dziecko;))) a przy chłopcach szczególnie;)))

reklama
Wiolu ooo to ładnie przybiera :)) nam przyszedł prawie kilogram w miesiąc. Położna mi mówiła, że nie ma się co sugerować ilością karmień na opakowaniu mleka, tylko potrzebami dziecka i jak Franio zjada 150 to pewnie tyle potrzebuje :))

Zuza taka marudna jest, że ledwo wyrabiam:eek: ryczy i ryczy i ryczy. Zjadła 90 za pół godziny dojadła 40 i dopiero usneła, jak znam życie tolko na minutku :confused2:

Made uuu pewnie mega radość w domu, co? bardzo się cieszę z sukcesu Mańka :) jak w przedszkolu uczyliśmy 2 latki z mojej grupy siusiu do kibelka to też była wielka radocha:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry