reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiolka oj rzuć zrazikiem!!!!!!

Emyly witaj na wątku, który "stary, ale jary" :-p Powiesz jak do nas trafiłaś? Spodobało Ci się na pierwszy rzut oka na pewno i wcale się nie dziwię :-p Fajny synuś!

reklama
Lil właściwie to podczytywałam odkąd zaczęłam starania czyli od jakiegoś półtora roku, jednak nieładnie tak tylko podglądać więc czas najwyższy się odezwać :)
Dziękuję w Imieniu synka :)

Emyly a jakie porzeczki serwujesz???;))) u mnie obecnie malinki owocują i truskawki, jedną czerwoną porzeczkę już objedliśmy;)))
aaa więc koleżanka nas zna już;))) śliczny synek;)))

Wiolu a fotka Franusiowa???;)))

MAja udaje,że śpi a my sobie siedzimy;)))

jutro moze sie zmobilizuje i jakies zdjecie dzieciakom zrobie...dzis mi sie juz niechce. przepraszam. zmeczona jestem, dzien mi sie strasznie dluzy ale co sie dziwic od 4.30 jestem juz na nogach.

WIOLU ooo to tak jak i kuot od bladego świtania:-p

Oooooo mamy nową (starą :-D) fajną koleżankę! Bażanty, maliny WOW :rofl2: Kocur wita serdecznie :tak::-):-) Synek piękny jest :-)

Oooooooo Moja MADE odnosi ogromne sukcesy na gruncie fizjologii stosowanej :-p Cieszę się ogromnie!!! :-D:-):-D

Ooooooo jakie piękne meble zewsząd!!!! :szok: LILI &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wioluś ja też coś ledwo zipię....Nie było przed południem spaceru przez deszcz, a teraz mi się nie chce :zawstydzona/y: Czekam jutro na obiecane foty!

OOOOOOOOOOOO KOCUR!!!!!!!!!!!!:-)

Kocurku co robi Ola??????

Dziś niedobra jestem i mam test dla naszej nowej koleżanki Emyly, żeby sprawdzić jak dokładnie nas podczytywała :-p:-p:-p Która koleżanka przed porodem moczyła się w chłodnej wodzie (o każdej porze dnia i nocy), żeby opóźnić poród?

Jak jest Kocurek to czuję, że zaraz stęskniona Made na kawkę wpadnie :-p

hehe :-) wpadła made jak śliwka w kompot :-p

KUOTKU!!!! JEJ!!!! Pisz co u Oleńki, czy widać już zalążki uparciuchów mlecznych ? My sikamy pięknie.....dzisiaj tylko jedno zapomnienie na podłodze :-) I mamy bramkę, dziecięcia nie wyjdą :eek: Spacyfikowane na amenT :-D

LILU :-p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry