reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Staraczkom wprawdzie nie jestem ale co tam :)
Monia mam ten sam problem. Jak nauczyć zasypiania bez cyca, w ogóle jak nauczyć spać kiedy nie leżę obok? ojj rozpuściłam syna :angry:

reklama
Dziewczynki nei wiem czy wam pisałam. W zeszly czwartek mojego szwagra bliski kuzyn ( i jednocześnie mojej młodszej siostry były chłopak, my w sumie też go znamy z mężem, ma ok 28 lat) spadł z dachu i jest w ciężkim stanie. Miał w piątek operacje usunięcia bardzo dużego krwiaka bo miał pękniętą podstawę czaszki. Od tamtej pory był w śpiączce a wyniki badań były bardzo złe. Dzis się dowiedziałam że lekarze wstępni orzekli śmierć mózgową.... ponieważ chciał żeby jego organy poszły do przeszczepu, dziś mają go przewieźć do innego szpitala na dokładne badania. Jeśli się okarze ze faktycznie jest śmierć mózgowa to pobiorą organy co oznacza że on umrze. Proszę żebyście dziś potrzymały mocno kciuki bo może jeszcze nie wszystko stracone i lekarze się pomylili i jest szansa że będzie dobrze...

Przepraszam że tak smutno... ale musiałam to napisac bo nie mogę się ogarnąć po tej wiadomości....

oj Moniu tak mi przykro....

Emyly-hmmmm nie wiem co ci powiedzieć;)))) ciężkie są próby spania bez malucha;))) wg mnie to trzeba od noworodka uczyć spać w łóżeczku, wtedy maluch ma zakodowane że tak trzeba- a przedstawisz nam się trochę? twój synek ma dopiero 4 mies.??

no właśnie, plany spania w łóżeczku były ale zmęczenie na samym początku wzięło górę i tak się ciągnie przez prawie 5 miesięcy. Za to przytulanie się przez noc jest takie miłe :) Napiszę coś więcej o sobie jak tylko wrócę, muszę przepędzić bażanty z ogródka bo wyjadają moje. truskawki :szok:

reklama
MOnia - trzymam kciuki, młody chłopak to organizm będzie walczył.
Coś o mnie. A zatem trójka z przodu już blisko, obrona magisterki czeka na lepsze czasy, a życie jak na razie toczy się wokół Igora, pomimo, że codzień coś nowego się uczy te dni jakieś takie same...

DSC_8897.jpg

Ktoś chętny na porzeczki prosto z krzaczka?

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry