reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Corazon, Kocurku, Made:-)

ale Wy macie tu wesoło:-D

gdzieś o oczy mi się rzuciło, ze u którejś 3 raz burza:laugh2:
no cóż, co to są 3 razy:laugh2:

u nas od 7 grzmi z godzinną przerwą i znów zaczyna:wściekła/y::wściekła/y: oby mój Maluch jeszcze pospał...

a tak w ogóle, proszę mojego przystojniaka:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Paczaj, paczaj :eek: ale nie za długo! :-p:-):-):-)

Cudny jest....echh i na dodatek starszy i ruchliwy....będę musiała popracować nad Borisem :hmm:
Ale to jak wstanie :eek:

Ostatnia edycja:
dzięki dziewczyny:-D

Made
dobre:laugh2:

Made, co do tej ruchliwości, to czasami by się chciało, zeby tylko siedział:laugh2:

wczoraj myjąc naczynia, coś cicho jest, byłam pewna, ze mały na balkonie więc idę zobaczyć co tam majstruje, nawet nie doszłam na balkon, bo stanęłam w ryta :szok: moje dziecko siedziało na meblach:szok::sorry: i zacieszał, bo w końcu dorwał kabelki przy gniazdku:eek:

Ostatnia edycja:
ewcia??? Dla bezpieczeństwa radzę Ci usunąć te piękne zdjęcia :-) KUOT może łoszaleć! :))))))))) NO DOBRA :zawstydzona/y: ja też! :-D

Ale szkutnik z tego PRZYSTOJNIAKA :-D)))) Ale takiemu to się wszystko wybacza :rolleyes2:

Ostatnia edycja:
Made, spoko loko;-) za niedługo je usunę:tak:

o właśnie musze usunąć wczorajsze:-p

ewcia : hej !!!!!!!!!!!!! piekny synus :) buziole !!!!

hej wszystkim wogole, nie wiem czy dzis sie ytu witalam czy jeszcze nie. rozdowjenie jazni. pora isc po kawe!

ewcia - e nie....ja tak z zazdrości ino gadam :zawstydzona/y: Ślicznego masz synka :tak:

Moja siostra z Balbinką i resztą pojechała nad morze się połopalać :rofl2: Porównamy łopalenizny jak przyjedzie :-D))))))))))

jos - ja nie wiem, bo byłam porwana :szok: dopiero co jestem :eek:

reklama
Josephine, Twoi chłopcy też słodziaki!!!:tak:

Made, spoko;-) ale ja zawsze po jakimś czasie usuwam:sorry:

Mój kurczak od półtorej godziny śpiocha, a zaczęło grzmieć i to porządnie:eek: no cóż... chyba ma dobry sen:-D no, w sumie jak przy obiedzie oczy Mu się zamykały a buźka otwierała hahaha, to musi mieć porządny sen hahahaha

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry