reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oj to nie pomogę :( mi się ledwo udało zapamiętać jak się tutaj wstawia.....może cora pomoże?

reklama
Made:-):-):-)

Chce mi się grochówki, idę szukać składników i dla męża spaghetti zrobić:sorry:

Ostatnia edycja:
Ufffff rozpływam się:crazy:
a jeszcze powrót do domu Łałtobusem:no::no: niech mnie ktoś zaszczeli..... i jeszcze praca umysłowa mnie czeka:angry::angry: będę wyliczać wypłaty:baffled::eek:
eeeee może lepiej nieeee:confused2:

Ewcia daj trochę tych burz... Mikoś oczywiście śliczny!!! I zdecydowanie do Ciebie podobny!!!! I widze że niezłe ziółko:))

Made a Ty prysznicem się podziel... jak chłopaki znoszą te upały?

Zizi brzusio piękny!!!!

jos :-p zdjęcia wstaw niezbędników :)))))

monia - chłopaki pod wiatraczkiem się chłodzą :-D pełen luksus! A wiesz, że dzisiaj była akcja: Klima w autobusach? Straszne kary podobno za to są nakładane na przewoźników :eek: Warunek tylko musi być podstawowy: Pojazd musi być w klimę wyposażony! :-):-):-)
Ja Ci serdecznie współczuję tej "wycieczki" autobusowej :/

Wczoraj klima polegała na tym że pan okno otworzył:eek::no:

Fajnie mają te twoje chłopaki.... też chce wiatrak:crazy: najlepiej taki na baterie i do torebki żeby go wszędzie nosiła.... albo niewolnika do wachlowania:-D

monia - Ludzki Pan z tego kierowcy, że okno otworzył :eek: Ludzie to jednak mają gest! Ja unikam środków komunikacji miejskiej latem jak ognia :baffled: wszystko zniesę, ale nie smród :sorry:
Odpocznij sobie troszkę :)) Co broi Królewna Wiktoria? :-D

reklama
Ja normalnie jeżdżę z kolegą ale tak wrednie urlop sobie wziął:wściekła/y: i to do końca lipca!!!

Wiktoria wczoraj bawila się w wydłubywanie oczu:)) Mamie oczywiście:eek: i szczypanie:) Ale mine miała tak boską że potrafiłam się tylko śmiać....
Bo jak ją usypiam to udaję że śpię i ona wtedy przybliża swoją twarz do mojej i wkłada mi palce w oczy i tak się patrzy jakby robiła strasznie ważny eksperyment i czekała na wyniki:eek:

Idę:))
Może uda mi się wieczorkiem byc - jak nie to miłego wieczoru:))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry