• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurze - kazdy ma swoje doswiadczenia. Bylam swiadkiem zalamania sie polek w regale EXPEDIT pod ciezarem ksiazek, tak wiec na taka ilosc ksiazek, jaka ja posiadam, to nie jest regal jakosciowo dobry. I BILLY nie jest szczytem jakosci, ale wiecej wytrzymuje. A ogolnie to musze powiedziec, ze IKEA ma naprawde okropna jakosc, nie wiem, czy posiadaja w swojej ofercie jakikolwiek mebel drewniany, pewnie nie... :eek: Na ich sofach siedzi sie bardzo niewygodnie, a lozka to juz w ogole bym nie kupila, bo materace sa straszne. U Mii mam lozeczko, przewijak z komoda i regal z , ale jakbym sie zastanowila i pomyslala o jakosci, a nie o wygladzie, to bym tego wszystkiego jej nie kupila. Zawidziona jestem strasznie. No, ale wyglada to to ladnie... :sorry:

reklama
Lilus - to wrzuc w Google Translate! ;-) Tlumaczy strasznie doslownie, ale to zawsze cos. ;-) A ja odpowiedzialam, ze dzis mam sie bardzo dobrze, w przeciwienstwie do wczoraj. Ale kochana, bardzo fajnie, ze pytasz!!! Jesli chcesz sie uczyc jezyka, to pomoge jak tylko bede umiala! :happy:

Kocurze - noz przeciez... Jakos mnie to wylecialo z glowy, ze cena w tym przypadku bardzo odpowiada jakosci... :zawstydzona/y: U mnie stoi masa rzeczy z IKEI, bo faktycznie, jak sie chce miec ladne rzeczy za niska cene, to IKEA jest idealna. Maja mase rzeczy ladnie wygladajacych. Ale to nie sa meble na lata - z mojego doswiadczenia.

MARY to samo powiada mój Grzesiek :sorry:

A ja po prostu chciałam mieć w miarę nowocześnie, ale za nauczycielską pensyjkę to se mogłam... ekhm.. pokupować z kącika wyprzedażowego IKEA :-D i to była pełnia szczęścia dla mnie... :tak:

Ostatnia edycja:
Kocurze - a ja jak sie przeprowadzilam do NO, to tez mialam mocno ograniczone mozliwosci. Ale zla bylam, bo czesc moich pierwszych zakupionych w IKEI mebli bardzo szybko przestala sie nadawac do uzytku i musialam kupic nowe! :baffled: Wiec tyle sobie oszczedzilam! I od tej pory nie jestem juz fanka IKEI. Ale nowa kuchnie za jakis czas wlasnie z IKEI bedziemy zamawiac...

ktoś powiedział expedit?????

też bardzo lubię;))
a ja mam dużo rzeczy z ikea i jakoś mi chwilowo odpowiadają i się nie psują;)) z regałów bardziej besta polecam- mocniejszy od billego, stolik lack zaczyna jedynie być trochę odrapany, ale Daniel od 3 lat na nim rządzi i stuka wszystkim co popadnie-jak dla mnie meble ikea są dobre jak się ma malutkie dzieci-potem jak już podrosną i przestaną po nich skakać, łazić, stukać i inne cuda niewidy, to można zainwestować w coś porządnego;))

dopijam szybko herbatkę i biegnę na działkę, chwilowo nie pada a fasolka się prosi o zebranie...
dziękuje jeszcze raz za życzonka dla Mai;))

miłego dnia

aaa Rureczko bierz tą kurteczko-bluzę-mi się najlepiej dzieci ubierało w taką kurtusię, lekkie spodenki lub półśpiochy i kocyk lekko na nóżki położony....ale to moja opinia;) nie mam żadnej takiej chyba, że błękitna lub taka błękitna futrzasta na polarowej podszewce;)) ale na zimę już dla was mam kurtałkę;)))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry