mary-beth
Fanka BB :)
Kocurze - kazdy ma swoje doswiadczenia. Bylam swiadkiem zalamania sie polek w regale EXPEDIT pod ciezarem ksiazek, tak wiec na taka ilosc ksiazek, jaka ja posiadam, to nie jest regal jakosciowo dobry. I BILLY nie jest szczytem jakosci, ale wiecej wytrzymuje. A ogolnie to musze powiedziec, ze IKEA ma naprawde okropna jakosc, nie wiem, czy posiadaja w swojej ofercie jakikolwiek mebel drewniany, pewnie nie...
Na ich sofach siedzi sie bardzo niewygodnie, a lozka to juz w ogole bym nie kupila, bo materace sa straszne. U Mii mam lozeczko, przewijak z komoda i regal z , ale jakbym sie zastanowila i pomyslala o jakosci, a nie o wygladzie, to bym tego wszystkiego jej nie kupila. Zawidziona jestem strasznie. No, ale wyglada to to ladnie... 
Na ich sofach siedzi sie bardzo niewygodnie, a lozka to juz w ogole bym nie kupila, bo materace sa straszne. U Mii mam lozeczko, przewijak z komoda i regal z , ale jakbym sie zastanowila i pomyslala o jakosci, a nie o wygladzie, to bym tego wszystkiego jej nie kupila. Zawidziona jestem strasznie. No, ale wyglada to to ladnie... 

U mnie stoi masa rzeczy z IKEI, bo faktycznie, jak sie chce miec ladne rzeczy za niska cene, to IKEA jest idealna. Maja mase rzeczy ladnie wygladajacych. Ale to nie sa meble na lata - z mojego doswiadczenia.
i to była pełnia szczęścia dla mnie... 
aż bluzkę z długim rękawem ubrałam... ze spaceru chyba nici
Wiec tyle sobie oszczedzilam! I od tej pory nie jestem juz fanka IKEI. Ale nowa kuchnie za jakis czas wlasnie z IKEI bedziemy zamawiac...