• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
W takie deszczowe, chłodne dni jak dzisiaj, moja Ola nosi bodziaka z długim rękawem (tylko!) i takiego właśnie pajaca, na gołe nóżki :) Kocyk i tak zawsze odkrywa, a w tym pajacu nie ma przewiewów ;) I skarpetek nie może ściągnąć! :P Oczywiście jest bez czapeczki hehe
Pajac jest zawsze niedopięty, można powiedzieć, że służy nam za ciepły kocyk. Mi się pajace baaaaardzo sprawdzają przy Ufolku :) :) :)

RURECKO piękna bluza, ale dla Zuza duuuuużo za duża ;) Na Ufola bluzeczki i bluzy 74 są jeszcze ciut za luźne.

Ostatnia edycja:
Jeśli Zuz jest spokojny na dworze i nie wywija się z ciuszków i nie odkrywa, to bierz bluzę :))

Łojeju Oleńka śpi..... ale nie daj boże butlę jej wyjąć!
idę siku

Dzien doberek!

Wlatuje pozdrowic i zyczyc milego dnia!

Lil - :happy: Jeg har det veldig bra i dag, i motsetning til i går. :happy:

Zauwazylam, ze rozmawiacie o EXPEDIT z Ikei. Jesli moge wtracic 3 grosze, to bardzo odradzam, to sa meble tragicznej jakosci... Bardzo latwo o rysy, ktorych potem sie nie usunie. Nie toleruja zbyt duzego ciezaru...

Lil - w lazience to chyba niezbyt dobry pomysl postawic taki regal, bo on by Ci sie rozlazl pod wplywem wilgoci. To tak z doswiadczenia. Jakosciowo lepsze sa BILLY:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20094093/ i do nich masz np. takie polwitrynowe drzwiczki, ktore tylko naciskasz - nie ma tam klamek ani nic, wiec malemu dziecku nie bedzie latwo otworzyc: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90181384/ Ale to tez nie polecam do lazienki.

Ostatnia edycja:
:eek:
Mam absolutnie odmienne zdanie :sorry:
Miałam Billy i Expedit - Billy został po dwóch latach wywalony, bo się powyginał od ciężaru książek, straszna cienizna jak dla mnie, a Expedit przeżył ponad 10 lat, bukowy, bez rys i pod ogromnym ciężarem mej zacnej biblioteki hehe

A stolik lack, wykonany tą samą technologią, zostawiłam już chyba z kilka razy na tarasie na całą noc w deszczu i ...... się nie rozlazł! Jestem w szoku, ale zadowoleniu :-p

Za to mocno rozlazł się blat kuchenny mojej mamy i drzwiczki :dry: na szczęścię można wymienić :)

reklama
Kocurku te regały TROFAST też mi się bardzo podobają :-)

Ach wykończą mnie te wirtualne zakupy z Wami....

Mary kochana ni w ząb nie rozumiem odpowiedzi! Po co pytałam hehe :eek::-p Teraz mam!

Rureczko bluza super - ale u nas dziś tak zimno, że kombinezon byłby jak najbardziej na miejscu. Po upałach miało być normalne polskie lato - to jest właśnie to? :eek:

Aha a co do łazienki - to ja będę miała taką maleńką łazieneczkę, że pewnie i tak żadna szafka tam się nie zmieści. Jedynie może coś pomyślę na takie podręczne kosmetyki. Reszta będzie w szafach - bo w tym mieszkaniu zostają 3 super szafy KOMANDOR (tam są dwa przedpokoje, więc te szafy super są ustawione) - na te szafy to się najbardziej cieszę, bo tak jak Kotek lubię mieć wszystko pochowane!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry