• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ewcia! Kciuki za jutro! :happy::tak:
Zaluje, ze sie na cudaka nie zalapalam :-( Ale zapewne bedzie jeszcze okazja :tak::tak:

Lilu zyrafki sliczne! Szkoda tylko, ze na firankach, bo nie lubie i nie rozumiem po co sie je ma :/ ale to ja :) zyrafki slodkie!

Aaaa i nie pamietam!

WITAM :-)

MADE "StarGate Czy:P - Continuum", w swoim gatunku (film kończący serial) i za taki budżecik, to całkiem całkiem miło się ogląda, dobre dialogi i moja ulubiona obsada (poza Fringe'em i Agentami NCIS hehe)
A tośmiała szczęście niepojęte z małpom jednom :eek::-D

LILU ja z Kamilkiem oglądałam Cartoon Network przez parę lat, ale wówczas były o wiele lepsze bajki, no i kanał nie był tłumaczony i nie można sobie było wybrać języka, tylko z musu po angielsku, co przyniosło duże efekty ;-)

EWCIA &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& mocne za brak jakichkolwiek szmerów :) :) :) I nie widziałam Cudaczka..... :sorry:

Cóż ja miała jeszcze.......... hmmmm

HEJ
A oto zdjecia z serii- mamusiau jak sie mozna na mnie zloscic?( maly od 2 obudzil sie 9 razy a o 6 juz wstal)

Załączniki

• DSCN6102.jpg
    DSCN6102.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 39
  • DSCN6103.jpg
    DSCN6103.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 40
  • DSCN6104.jpg
    DSCN6104.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 37
Dzień dobry!!!!!!

Poczku - ja też nie lubię firanek - ale jeszcze nigdy nie mieszkałam z pięknym widokiem na piękne NIC, zawsze miałam sąsiadów na przeciwko i bez firanek to tak, jakbym tych sąsiadów w domu miała :-p:-) Teraz też tak będzie, a nawet bardziej hehe, zwłaszcza w kuchni i pokoju Martynki - więc firanki MUSZOM być :-) A jak firanki to tylko TE!

Kocurku te bajki angielskie to super sprawa! Ja też tak chciałam, ale niestety mój skromny pakiet TV nie oferuje takich cudów.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Jak Wasze nocki???

FRANIO!!!!!!!!!! Moja miłość!!!

reklama
Witam przy kawce:-)

Wiolu, jaki słodziak!!!

Lili, u nas nocka w miarę...Mały się przebudził koło 1:30 ale odłożyłam Go na boczek i spał dalej do 7:tak: może i dalej by spał ale moja siostra zadzwoniła na domowy:wściekła/y: i chłopczyk się obudził:eek:
Kocurku, a proszę, załap się:-D ale tylko na chwilkę, bo zaraz uciekam pomału małego pakować i szykować wsio:tak:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry