• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewcia ale sliczny i ten usmiech -powalajacy:-)
Lil zakochalam sie w dywanie , ale drogi strasznie z tego co widac na zdjeciu to jakosciowo powinien byc swietny
Kocie a jak u was? Olenka dala pospac?
Monia wspolczuje papierkow . jak nocka?

reklama
LILI & WIOLA no tak szczerze to padam na pysk, mam straszną zniżkę formy od dwóch m-cy, bo myślałam, że powoli mi się Ufolek stabilizuje, ale jeszcze nie :-p A nocki..? raz lepsze raz gorsze, ale nie mogę narzekać, bo te 5 godzin zawsze pośpię, chociaż budzę się parę razy, żeby pogłaskać, przykryć, poprawić ufolkowi pozycję (obkręcić) itp. :sorry:
Może być gorzej, ale za dobrze też nie jest, jestem zmęczona... może to już WIEK...:eek::-D:-D

No i prze filmy z synem, chodzę spać ok. 24 hehehehe

Kocurku, a jak z chodzikiem, zdecydowałaś się jednak?
Zobaczysz, że pewnego dnia Olcia miło Cię zaskoczy:tak:

oki, pomału się zbieram, jak mi się uda, to jeszcze zanim będziemy jechać wpadne:tak:

Wioluś zabójczy ten dywan nie? A że jakościowo świetny to akurat mnie nie przekonuje - bo moje dzieci to ze wszystkim sobie PORADZOM! Tu soczek, tam borówka, tu parę wgniecionych chrupków, troszkę piasku z piaskownicy, ciastolina, farba.... Tu jakość chyba nie ma znaczenia....Wychodzi na to, że muszę po prostu coś taniego kupić, żeby w razie czego wymienić jak już się nie da wyczyścić....Ale po TAKIM dywanie to jak ja mam wybierać z całej reszty.....:eek:

Kocurku, Ewcia - najważniejsze, że jakoś te nocki zleciały i macie siły na pisanie :-) Ja dziś wstałam i od razu miałam ochotę na kogoś nakrzyczeć, ale u mnie to @ jest przyczyną i wyglądam jak nastolatka w okresie dojrzewania :-( Wstyd z domu wyjść, a muszem....

O Wioluś to jest w lepszej cenie, ale nie wiem czy nie g.... jakieś. Nie znam siem...

DYWAN DZIECIĘCY 120x170 GIRAFFE ŻYRAFY dywany (2462362182) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
Gdzie jechać? Gdzie EWCIA jedzie sobie? :eek:

LILUŚ ja właśnie kończę przeprawę z @, znowu cały tydzień :szok: I jak JA wyglądam???? Pryszcze, straszliwie przetłuszczające się włosy (a nie mogę myć codziennie z Ufolkiem, bo samo suszenie zajmuje pół godziny prawie, a tyle Ufolek nie zniesie w łazience! - ja mam miliardy cieniuteńkich włosów i szybciej się nie da:oo2:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry