• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
1. Franio miodek smakowity:-)
2. Dżirafy sliczne, wszystkie, gdyby to były misie to bym przygarneła:-D
3. Zuza mię w jajo zrobiła:eek: zjadła 140 mleka, to pomyslałam ze wiecej puki co nie zje. Wysterylizowałam butle, wstawiłam wode... a ona w ryk:eek: i zrób tu mleko z wrzatku:eek: woda sie studziła, Zuu wrzeszczała a na koniec zjadła 40 i przysypia na mym wielkim cycku:eek:

reklama
EWCIA no ano tak... neurony nie wyrabiają, wybacz :sorry: A z chodzikiem się gryzę i gryzę, może zerknę na allegro...

MADE Ufolek zatkany na pięć minut butlą.. nie żebym miała jakiekolwiek nadzieje na zaśnięcie :-p
Kawę idę mikrofalami potraktować zatem :tak:

KUOTEK - a nie lepiej Ci na tablicę zerknąć? Zawsze możesz się umówić nawet na podwiezienie, a i zobaczyć możesz wcześniej, i dużo, dużo taniej niż na allegro :)) Ja tak kupiłam bramkę rozporową, za 25,00 zł. i łóżeczko za 50,00 zł.

Ja też chcem kawy, dużo dużo kawy!!!!

Młode się wierciło i wieczorem i rano:((((( I konkretnie zawisło na cycu jak nigdy w takiej dziwnej pozycji że spac nijak nie mogłam... a co odkleiłam to się budziła:( Lęk separacyjny po tatusiowym pójściu do pracy chyba.... tylko czemu tata nie ma cyca????!!!!!

A i dziś było piękne zawołane siku na nocniku a potem uroczyste wylewanie do kibelka i wrzucanie papieru z brawami:)))

EWCIA ajajaj.... no przepraszam, zapomniałam - u nas pogoda ładna nawet :) Deszczu nie ma, słońca nie ma, wiatru nie ma, jest spokojnie po prostu i nie za ciepło :))

MADE z tablicą nie miałam przyjemności jeszcze... ale jak "zobaczyć"? To trzeba pojechać? Nie mam siły na razie jeździć i szukać adresów, a nawigację mi zwinęli heh

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry