• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made na pewno śpi, ale zaraz z kawą przyjdzie!

Kocurku to jedziemy na tym samym wózku widzę. Ale u mnie dopiero się zaczyna. A te pryszcze w tym wieku to masakra dosłownie. Ratunku!

Dobra, zakładam maskę ZORRO i wychodzę na mini spacer.

Ostatnia edycja:
reklama
LIL tamten dywan jak dla mnie wizualnie wygladal na dobrej jakoscii.tylko wizualnie bo po skladzie nie umiem tego okreslic:-p.jakbym ci miala napisac po koleji ktore mi sie podobaja to...:-). ale napisalas prawde musisz patrzec na cene bo dzieciaki moment i moga zrobic z nim cos co sie nie da usunac i trzeba bedzie nowy kupowac.
w takim razie bierz ten ostatni:tak:

kocie myslalam ze teraz juz u was troche lepiej z tym spaniem.jeszcze troche i mam nadzieje ze Olenka da sie mamnie wyspac. ja jestem ostatnio notorycznie niewyspana, Franio jest grzecznym dzieckiem ale to jego wstawanie o 4 rano mnie wykonczy.tym bardziej ze Iwa o 22 jeszcze nie chce isc spac i trezba z nia walczyc o co kluce sie z mezem. on twierdzi ze jakby byla zmeczona to sama by chciala isc spac...ale nie rozumie tego ze ja nie mam sily z nia siedziec i czekac az padnie(poza tym musi sie nauczc samemu zasypaiac)bo Franek o 1 ma juz pierwsza pobudke a potem kolejna okolo 3 i okolo4 juz niechce spac.

Dzień dobry :-)

Oglądałam dywany :-p podobają mi się bardzoooooooooo, a ten pokój gdzie to łóżko białe i biały regał bardzo w moim typie, bardzo :cool: Właśnie mamy identyczne łóżko, tyle, że w okleinie z brzozy i teraz dokupimy dwie komody MALM i jeszcze regał jakiś i będzie tak samo cudnie :-p z dywanem chyba się wstrzymam :eek: przewiduję zbyt dużo szkód :-D)))

PIJETA KAWĘ? :-p:-p:-p

ewcia - KCIUKI!!!

WIOLU ciężko masz z Iwusi zasypianiem :szok: ojeju! Bo Franio malusi i to się jakoś bardziej rozumie...:sorry:
Ja naprawdę nie powinnam marudzić, bo o 22 to na bank codziennie jestem wolna i czekam tej godziny jak zbawienia :-p
Tylko, że o tej porze nie mam siły nawet się wykąpać, muszę filmik pochłonąć jakiś, żeby wyłączyć/zresetować mózgownicę, bo inaczej wariactwo mnie niechybnie czeka od monotonii i powtarzalności grrrrr
No, a mała wstaje sobie dość wcześnie, więc żeby się wyspać po królewsku powinnam się kłaść razem z nią i SIĘ NIE BUDZIĆ! ;))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry