• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ooo KUFELEK to coś dla mnie! :-D

POCZEK a co ja to miała do Ciebie.... no jasny gwint przed chwilą jeszcze się tłukło pod czerepem :dry:....

Aaaaa 1) Ja chcę odkurzacz samobieżny, będzie chodził całą dobę i wreszcie będę usatysfakcjonowana :-p Codzienne odkurzanie tych kilometrów mnie dobija :eek: 2) Jak Wam idzie przeprowadzka..??? I meblowanie i wszystko..??? Jak się odnajdujesz na nowym miejscu..?

MADE ..... a w cholerę...wyleciało mi :eek::eek: .... luuuudzie idę dziś po lecytynę, bo nie jest dobrze :-p

Kot ma usta, że Rurka by dała siarczystego całusa, ale dziewczynie to chyba nie wypada dziewczyny całować:zawstydzona/y:
Oleńka cudna, zawsze uśmiechnięta, do Kota podobna, a to ubranko w misie to ma piękne!

Wiola ślicznie wyszliście, sukienka bomba, gdzie można takie piekności kupić??

Reszta potem, Zuu wyje:eek:

reklama
cora - nie same, nie same :cool: Ja na KUOTKA mam oko zawsze i wszędzie :-p NO! Żeby nikomu do głowy nie przyszło jakieś całowanie, buzianie, mizianie :crazy:

KUOTEK - no jeszcze nie kupione :eek: jakoś nie ma kiedy, ale najważniejsze, ze już wybrane :))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry