Ooo KUFELEK to coś dla mnie!
POCZEK a co ja to miała do Ciebie.... no jasny gwint przed chwilą jeszcze się tłukło pod czerepem

....
Aaaaa 1) Ja chcę odkurzacz samobieżny, będzie chodził całą dobę i wreszcie będę usatysfakcjonowana

Codzienne odkurzanie tych kilometrów mnie dobija

2) Jak Wam idzie przeprowadzka..??? I meblowanie i wszystko..??? Jak się odnajdujesz na nowym miejscu..?
odkurzacz samoodkurzajacy TO jest TO! my mamy roombe jakas tam. nawet chcielismy ostatnio dokupic do niej filtry ale nie wiemy jaki to model, bo pok sprzatnisia wywalila karton.
iRobot Roomba Vacuum Cleaning Robot - Overview
mnostwo teraz firm to robi. najlepsiejsze sa podobno karchera (kolo 3500 pln) i samsunga/siemensa (zawsze mi sie myla) ale kosztuja fortune. Roomby sa znosne cenowo i jak na moje wymagania dobrze robia

rozni znajomi pokupowali tansze egzemplarze innych producentow i powywalali pieniadze w bloto.
roombie trzeba tylko usunac przeszkody i przede wszystkim kable podniesc, bo rwie wszystko jak glupia

mozna do niej dokupic latarnie i jeszcze inne czujniki, ktore usprawniaja sprzatanie.
ja teraz marze o scoobie - to samo tylko myje podlogi

mysle, ze roomba bardzo by sie z kolezanki cieszyla ale m uwaza, ze mamy wazniejsze wydatki

no ja nie wiem, co jest wazniejsze od czystej podlogi

przeprowadzka zajela nam jeden dzien i juz dawno zapomnialam, ze miala miejsce... my przy niej nic nie robilismy. duet ciezarna-niepelnosprawny z przeprowadzka na pierwszym planie to by dopiero byla komedia

kupilismy w ikei 2 kanapy (maja byc za ok 2 tygodnie) i Zosi lozeczko i to tyle z meblowania. A nie! jeszcze rower stacjonarny, pralka, suszarka i zmywarka

a poza tym nic nie kupujemy. Z czasem bedziemy powolutku wymieniac. Na razie nam dobrze. trzeba by tylko dwie lampy jeszcze powiesic i zdecydowac gdzie obrazy/zdjecia/rysunki zawisna.
aaa jeszcze komode z przewijakiem trzeba kupic - ale to mam w glowie w teczce "zosia" a nie "mieszkanie"
a dzis wlasnie juz caly dzien siedze i wypelniam formularze zmiany adresu w urzedach roznych, zapisuje sie na zalegle kursy prawa jazdy (bo moje jest tylko 3 letnie bez tych kursow) i szukam elektryka. Za 1,5 tygodnia oddajemy stare mieszkanie i trzeba je jeszcze wysprzatac kurka! jesli kumpela zgodzi sie pomoc to jakos to ogarniemy inaczej czeba bedzie kogos szukac aciezko, bo termin rychly, wakacje i ceny...
a ja sie w nowym czuje jakby bylo mi od zawsze pisane! zadomowilam sie na calego
czy ja mialam na cos jeszcze odpowiedziec?

a mowilam, ze mamy dzis szkole rodzenia? o 20:30 przyjdzie polozna