• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
poczku - oj ten misio :-) Ja uwielbiam francuski, ale po kilku liźnięciach się wycofałam :/ a wystarczyło może nauczycielkę na nauczyciela zamienić :-p

reklama
Kurczaczek właśnie zasnął, także witam wieczorową porą:-)
wybaczcie, ale nie mam siły nadrabiać:zawstydzona/y: choć może zaraz mi się uda, ale nie obiecuję:zawstydzona/y:

Z serduszkiem wsio dobrze:tak:są delikatne szmery, ale niegroźne:tak: Ekg i usg prawidłowe:tak: za 2 lata mamy przyjechać do kontroli:-)
a mój Żuczek kochany był taki dzielny:-) jestem z Niego dumna, bo nie bał się, że jakieś obce kobiety koło Niego się kręcą i Mu coś podłączają:-) a najlepsze było to, ze jak podłączyły już Go pod ekg, to mój słodziak leżał sobie na podusi, rączki wyciągnął do góry i tak sobie grzecznie leżał:-D babki nie mogły się nadziwić, że jest taki grzeczny:-) jedynie kiedy zapłakał, to jak Mu odpinały kabelki:-p bo On chciał je mieć na sobie:-D moje kochane maleństwo:-) a latał po korytarzu od drzwi do drzwi, szogun jakich mało:-D i wszędzie chciał włazić:-D
i w ogóle jestem w szoku, jacy Ci lekarze mają podejście do dzieci:tak: ja tam na nasza nie narzekam, ale tam, to po prostu "do rany przyłóż":tak: tacy... cierpliwi, ciepli...:tak:
i w ogóle miałam takie dziwne odczucia jak tam wchodziłam... ale to dlatego, bo pierwszy pobyt w ciąży z Maciusiem, właśnie tam leżałam....

Ostatnia edycja:
Ewcia! bardzo sie ciesze, ze wszystko ok! tez jestem pod wrazeniem, ze taki Żuczek był grzeczny! Dzięki, że dałaś znać!

cora dyskutowac nie be bede. najwazniejsze, zeby miec zaufanie do swojego lekarza ale pierwsze slysze o sushi w ciazy w Europie. Jedynie kolezanka Japonka przez III trymestr byla codzienna klientka pewnej knajpki sushi niedaleko mnie :) ale mi gin jasno powiedzial zadnego surowego miesa ani surowych ryb. Ja sobie suhi czasems trzelam ale z ryb gotowanych/wedzonych :) ale tak jak mowie - najwazniejsze miec zaufanie do swojego lekarza i siebie. kazdy ma inne podejscie.

skorzystam, ze nie mamy zadnego aktywnego moda i zaryzykuje post pod postem, taki psikus!

spotkanie z polozna bylo super! do tego okazuje sie, ze ona, za przeproszeniem pokrywa nasz adres w ramach wizyt poporodowych, wiec policzy to spotkanie jako jedno z tych poporodowych, zebysmy nic teraz nie placili.
kobieta cud miod! wszystko juz wiem, co na razie chcialam a jakby co mam dzwonic. jakbymm nie wiedziala czy rodze czy nie rodze tez mam dzwonic. taka spokojna i taka mila, i taka rzeczowa! supcio!
wyjasnila o co chodzi z oddychaniem, ze znieczuleniem, jakie tu maja praktyki szpitalne i rozne pozycje, ktore moga pomoc przy skurczach. i misio sobie z nia pogadal. bomba!

reklama
hej
ewula gratulacje
poczku az ci zazdroszcze tej radosci zycia ktora bije z twoich postow
made a z herbata moge zasiasc

kurcze zimno u nas strasznie, do tego wieje a ja dzis na miasto mialam jechac

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć