• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
CORA to ta sama wariacka grupa :sorry2: niepotrzebnie podchodzisz emocjonalnie, naprawdę..
Ja nie jestem w stanie nawiązać do każdego posta, nawet gdybym chciała, bo prawie zawsze muszę pisać w mgnieniu oka, żeby Ufolek nie zdążył zamarudzić, a najszybciej się głupoty pisze, a nie poważne rzeczy ;) Czytałam Twojego posta o kolczykach, tylko nie wiem co na to powiedzieć... kradzież jest kradzież, ale czy aby na pewno ktoś te kolczyki widział, a nie chciał wrobić sprzątającą...? Oby. Dla mnie to są niejasne sytuacje.. więc się nie wypowiadam w stylu "należało się babie" :)

reklama
ale po grzyba o tym trabisz i paplasz i uwage na siebie zwrocic za wszelka cene musisz?
ja lepiej juz pojade po te kable...

Ale ło co chodzi?????????? :eek::errr::errr::errr::errr::errr::errr::errr::errr::errr::errr::errr::errr::errr:

Każden kto się wprosi milen widzian, bom nie mam odwagi tego robić sąsiadom na własnom prośbem.

I proszę mnie dodatkowo oświecić, bo pociemniałam :szok:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry