• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Cora z jakimi butami??? Jeju nie nadążam :zawstydzona/y:

W każdym razie humor mi siadł, bo mała wyje, a Maciuś jest u babci i zaczął płakać, że ucho go boli. I chyba ma temperaturę i chce do mamy. Idę.

Potem Wam napiszę, co mielim w poniedziałek zrobić :-(:-(:-(

Made no całam w nerwach: uno - co z Maciusiem i jego uchem??? To już drugi raz w ciągu dwóch tygodni - ucho ma zapchane, więc lekarz nie widzi co tam się dzieje w środku - czyścilim sami VAXOLEM, ale jak to nic nie dało to czeka nas przeczyszczanie u laryngologa - a to boli...no i Maciuś ewidentnie nie dosłyszy......:-( - duo - w poniedziałek mielim do Gdyni to chrzestnej pana mojego jechać...na dwa dni - jako nasz cały urlop...a ja miałam w końcu po raz pierwszy w życiu od IKEI wejść - takam była szczęśliwa, a tu widać, że chyba wyjdzie doopa blada....

No i nie mogę znaleźć koncentratu, a zupa już byłaby gotowa!

Ale Ci się zwaliło :hmm: Moja Victoria też miała przetykane, mówiła, że nie boli, ale to już duża dziewczynka, panuje nad strachem i lepiej znosi ból niż taki maluch trzyletni. Oby to tylko nie było zapalenie ucha, bo współczuję dziecku :(((
Może jeszcze pojedziecie....do poniedziałku parę dni, trzeba szybko uchem się zająć i będzie dobrze :tak:
Nie mam za to pomysła na brak koncentratu :eek: może pomidory jak masz? Moja babcia tylko z pomidorów robi ;) Wyparza, zdejmuje skórkę, przysmaża lekko na patelni z masełkiem i przez sito do zupy :)))) Voila :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry