• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
CORA ale czy na pewno kołyskę? Bardzo chcesz? Bo ja miałam dla Kamila łóżko-kołyskę, potem zdjęłam bieguny, ale w sumie szybko było za małe.. :)

reklama
KUOTEK - e tam.....żadna przykrość to dla mnie ;)) Tylko mnie kochaj! :-D
My już wykąpani :)))))

cora - takich okazji jeszcze będzie mnóstwo do końca roku ;) ale Wasza sprawa, ja bym się tak nie napalała...tym bardziej teraz, kiedy sama piszesz, że kiepsko u Was z pieniędzmi.

ja lubilam HP czytac ale w oryginale. tlumaczenie mnie nie przekonalo. jakies 3 czesci chyba mi sie udalo. a filmy ojej dawno nie widzialam! skonczylam na komnacie jakiejstam :)
to juz mam co robic na lezaco w przyszlym tygodniu! :-D dzięki made!

a my bylismy teraz na szybkich zakupach i teraz m mi kazal siedziec a sam robi na kolacje fondue (bo w koncu jest troche chlodniej). no to siedze. dziwne to, ze ja siedze a on robi :szok: zawsze na odwrot bylo :szok:

W końcu usiadłam, a moje DZIĘKUJĘ w międzyczasie wynikło z tego, żem Was przez komórkę czytała jakiem w wannie siedziała i nie mogłam nic napisać, a jedynie DZIĘKUJĘ kliknąć - tym sposobem zostałam zauważona hehe :-)

Maciuś ma po prostu zapchane uszko i czyścim, czyścim, czyścim. W przyszłym tygodniu laryngolog - ale zobaczymy czy czeba będzie przepchać czy samo się przepcha. Nie ma tu jakiego Kubusia Puchatka chętnego na troszkę miodku??? :eek:

No i może wyjdzie ta PÓŁNOC, oby, bom napalona...

LILU kąpiel dobra na wszystko, ja przed chwilą wykorzystałam Szanownego do przypilnowania dziecka i też się wykąpałam :)) A teraz puściłam go na wieczór kawalerski hehe

reklama
kocurku
chyba moglabym bardziej ale to takie nudne :) chcialabym w przyszlym tygodniu juz miec wszystko zakupione i przywiezione, to zaczne prac prasowac i tak moze do max polowy sierpnia wszystkie projekty zostana ukonczone i wtedy siade i odpoczne i wypoczne i dam sie poobslugiwac siostrze, bo teraz np to fondue musialam jednak zrobic, bo m juz nie mial sily stac. szkoda, bo pewnie zrobilby lepsze :happy:

made
a nawymyslaj mi nawymyslaj! :-D

a lil mi podsunela mysl przednia! do wanny z gazetka moznaby sie wybrac! chwile odsapne i zrealizuje!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry