• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cora, w każdej chwili może się coś stać każdemu....
Nie widzę w tym nic chamskiego, napisałam tylko swoje zdanie, a chyba od tego jest forum, prawda?

reklama
Ojjj....
Ewcia na pewno tak nie chciała... :(
CORA miałaś iść, a nie nerwa strzępić sobie... Wypoczywaj i..... kropka! Nic więcej nie musisz na razie ;)) Acha, nie - musisz jeszcze trochę zjeść! Papa! :) Wyśpij się dobrze :)

EWCIA Patrz, ja Władcy Pierdzieli nie Pierdzieli też nie trawię od początku... Mnie ta magia odstrasza i dziwadła i fantasmagorie jakoweś... :/// Co innego porządne scjence fikszon :P

POCZKU zabójcze w smaku, to znaczy absolutne niebo w gębie! :D Ale z winem zamiast szampana wolę :P

LILI no Mój to ma jak pączek z masłem...!! No, ale wczoraj usłyszałam, że być może załatwi COŚ DLA MNIE!! Więc poświęcam się bez szemrania, żeby dobrze o tym pamiętał :P

yyy....Także 10... nie ogarniam:szok: :-):-)
Harry jak dla mnie jest bezbłędny a jeszcze bardziej statyra na Harego Barry Trotter :rofl2:
Skończyłam pisać mgr, ciekawe tylko jak się na nią zaopatrzy dokturu

Kocurku, o proszę! Widzę, ze nie jedynie ze mną "coś nie tak":-D bo ci, którzy usłyszeli, ze nie przepadam ani za jednym, ani za drugim- bardzo się dziwili...:-D

Lili, nie słyzałam o niczym takim:zawstydzona/y:

O LIL - jutro Ci coś skrobnę odnośnie sprawy, teraz już spać trzeba bo pasibrzuch pewnie w środku nocy będzie się domagał zabaw
Kolorowych gospodynie ale bez karaluchów :rofl2:

Ewcia jeśli lubisz seriale to polecam! Mi się bardzo spodobało, choć byłam pewna, że to nie dla mnie serial. Choć i tak moje ulubione seriale to HEROS i FRINGE. :-):-):-):-):-):-):-)

Dobra reszta milczy to i ja milczę. Mordka się drze, spać się chce! DOBRANOC!

Lili, a gdzie to leci?:-p choć u mnie to kiepsko z czasem ostatnimi czasy:sorry2: dobrej nocy!!!

Widzę, że chyba zostałam sama, także nie będę pisała monologów... Dobrej nocy! :)

Ostatnia edycja:
Kocurku,
z winek jest kazde fondue serowe. To skladnik podstawowy :) a to z dodatkiem szampana daja wtakiej jednej knajpce i jest takie super delikatne w smaku. Pychota!

Ja gry o tron jeszcze nie ogladalam. Moze zaczne sobie wkrotce w ramach odpoczywania.
Za to uwielbia The Tudors o Henryku VIII i zaczynam o Borgiach ogladac - pierwszy odcinek super!

A jak C lilu idzie ogladanie chirurgow? :)

Kurcze... Aatrzyla, sie na swoje celluliowe uda i z zafrapowania zapomnialam co jeszcze komu mialam...

reklama
Rurki nie śpiom:eek: najsampierw o 2 pobódka, później o 5 a o 6.40 pobódka :szok: Kawka u Rurkowego, herbatka u Rurki u Zuza smok i gitara:-D

Kocurku dziękuje za smsa:-) od razu lepiej się zasypia:-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry