• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja tylko chciałam powiedzieć DOBRANOC:)
Żyje ale na nic nie mam czasu:(( W pracy nawet nie miałam kiedy wypić porządnie kawy ani zjeść:((
Nie przeczytałam nic, nie nadrobię nic - padam a jeszcze musze do pracy trochę porobić:(((

DOBRANOC:)

reklama
Ło matko!!! Przebrnęłam przez ostatnie 15 stron:szok::-D

ojjj było wesoło:-p ale i trochę nieciekawie...

Mała Rureczka prześliczna, a te oczy!! Ahhh...
Ja tak jak Kocurek, "Harego Portefela" też nie znoszę:sorry2:

Poczku, Kurczaczek, to ani czorna owca, ani baran:-D Toż to rasowy byk:-D

Cora, ja tam chyba bym się jednak wstrzymała z tą kołyską, ale to Twoja decyzja:tak:
z tą dodatkową pensją:crazy: dziękuje, nie skorzystam:-p

Made, coś jeszcze miałam Tobie napisać, a nie pamiętam co:zawstydzona/y:

Monia, odpoczywaj przez weekend:tak:
i nie wiem co dalej, bo tyle tego było:sorry2:

Hehe CORA nie no, jasne że wiesz co robisz, ja to Cię nawet trochę rozumiem, bo ja z kolei wózek chciałam od razu zamawiać, rezerwować i w ogóle ;)

EWCIA ja dociekam i dociekam i dociec nie mogę CO U LICHA jest w tym Portierze, że on taką furrorę zrobił... hmm

LILUNIU oj gest mam mam - tym bardziej, że o wieczorze kawalerskim dowiedzieliśmy się parę godzin temu, na szczęście to jest naprzeciwko nas, u kumpla, do którego mogę wpaść tak jak stoję, w satynowej, czarnej piżamce i sprawdzić, czy aby grzecznie się wszystko rozgrywa :D:D:D A jutro od 12 do 17 Szanowny z kolegą idą na mecze na ten nasz nowy stadion... ale tu mam wątpliwości, czy nie nazbyt pochopnie wyraziłam swą zgodę.. :/ Tyle zabawy w dwa ino dni...?

MONIA hejże! Wypoczywaj, a jutro doczytaj, a co sobie będziesz śmiechu żałować :P

POCZEK fondue? To jest straszliwie kaloryczne!! I zabójcze w smaku... ://///

ja w imieniiu made wyjasnie:
to jest po prostu bardzo fajny przygodowy film! a indiana jones lubisz? to troche podobne - troche magii, troche tajemnicy, troche bieganiny. roznica taka, ze w HP dzieci i swiat kompletnie wymyslony :happy:

a fondue no... kaloryczne ale jak sie zjada tylko troche a potem dopycha wielka misa salaty, to nie jest zle. zabojcze w smaku? kochana... musisz do mnie kiedys przyjechac, to Cie zabiore na takie pyszne z dodatkiem szampana!

Kocurku Twój Pan to ma z Tobą raj! Mój ze mną ma haj!

I tym miłym akcentem chyba się pożegnam, odeśpię, rozprostuję swoje stare kości. W weekend może być mnie mniej, a w poniedziałek OBYM wyjechała - to bedem jak wrocem! BUZIAM!

reklama
Poczku, przecież mój synuś wyjątkowy, to i musi być co innego od owcy i barana hahaha:-D

Cora, ja napisałam ino swe zdanie:-p jak dla mnie 6 tc jest zbyt wcześnie aby rozglądac się za czymkolwiek... Nikomu nie zyczę źle, ale wszystko może się wydarzyć, życie jest za bardzo brutalne...

Kocurku, nie wiem skąd ta furora tego portfela:no: mnie ani portfel ani "władca pierdzeli" nie przekonuje:-D

Prosze nie pisac nic o jedzeniu bo zjadłabym coś i nie wiem co:baffled: ale na pewno coś dobrego:-p

Lili,
udanego urlopu!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry