• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
A teraz dzień dobry, oczywiście z kawką i po ciężkiej, wiercącej i mnie budzącej co chwila nocy zaśniętej oczywiście o 22, a wstanej o.... e nieważne :P

Grzesiek wracawszy z kawalerskiego zostawił bramę wjazdową otwartą, wypuścił Bebilona i tylem go widzieli! :D Teraz szuka niewyspany biedaczek hehehehehehehehe

Ostatnia edycja:
Uciekać to mógłby non stop, gdyby tylko mu się bramę zostawiało :/ Tosz do mnie poczta nawet nie może zajść, bo muszę mieć furtkę na klucza zamkniętą, bo taką tylko przymkniętą na klamkę to sobie sam otwiera łapą, całą farbę zdrapał na dole furtki! Co za pies, skaranie normalnie.... teraz udaje niewinnego i głodnego oczywiście :P

No teraz Rureczka najszybciej rośnie, a je jak smok przecież, to nic dziwnego! :)))))))

Rureczko, to ja się piszę na to:-p

ale się wkurzyłam:wściekła/y::wściekła/y:chciałam do Zuzi dołączyć Mikołaja- tak do paRKI:-p i nie wiem jakim cudem usunął mi się lipcowy plik ze zdjęciami:wściekła/y::wściekła/y: I nigdzie go nie widzę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ufff.... odszukany :)))

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry