• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made już wiem! Zapraszam WSZYSTKIE na jednoczącą parapetówkę do mnie! Z dziećmi! :-D:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: Będzie procentowo! A dzieci mi przynajmniej parkiet wycyklinują! Za FREE!

Kocurku wychodź byle nie za daleko!

reklama
Tadammmmm:-p tyg1.gif

Miki śpiocha:tak: zaraz zrobię kawkę i chwila ciszy dla siebie:-p
ale widzę, że zapadła cisza:sorry2:

Miałam 15 minutowe opóźnienie z obiadem, ale Kurczak dał radę i wytrzymał:tak: a to tylko dlatego, bo pomagał mamie robić hehe:-p

a u Mikołaja właśnie leci:
"Był kiedyś kocur bury...":-p

Ostatnia edycja:
jest Marian! UF! z tych emocji musialam sie polozyc!

lilu jakby Ci to powiedziec... mnie ten ostatni odcinek zawiodl bardzo, spodziewalam sie czegos "wow" ale moze za duzo spoilerow sie naogladalam :) tak naprawde nic nie bedzie wiadomo do pazdziernika :tak: chociaz akurat to, ze oni nie ten teges to prawda :-p

hej ewcia :-D
hej paula :-D

aaa paula jak kiedys gdzies widzialam piekna miarke wzrostu "sophie la giraffe"... nie wiem jak sie to po polsku? Zyrafa Zosia? Sophie the Giraffe UK ale nie moge juz teraz nigdzie znalezc ;/

a my jedziemy na bobo-zakupy uzupelnic wyprawke.
czymajcie sie tu, Mariana nie gubcie!

reklama
Oooooooooooo PAULINA! Dziękujemy! Piękna ta miarka i zaraz zakupimy ;))

Nas nie było, bo Ufolek dzielnie walczy od bladego świtu i spania odmawia :P
Ale czas na kawę, ile można o suchym pysku meczeć, beczeć, miaukać, szczekać, rżeć, muuuczeć, kwakać.......... hehe
...bo my książeczki oglądamy i ja muszę niestety każdego zwierza prezentować Oli :)

NIE MA MARIANA!!!! No co się człek obróci, to ten znika..... ://

JEST !!! :D
Czary mary dosłownie.......

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry