• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wycieczki personalne wycieczkami ale wykorzystywanie tragedii jaką jest śmierć dziecka to duże przegięcie!

Życie to nie jest koncerty życzeń, życzyć to sobie możesz danie w restauracji, nie mów mi co mam lub czego nie mam robić :/ Kultury trochę proponuję!

Cora uzywanie usmiechow w powaznej dyskusji brzmi bardzo ironicznie i zlosliwie.
A czy mozesz w takim razie wyjasnic, co mialas na mysli piszac tak do Ewci? bo ja teraz tej obrony nie rozumiem zupelnie i za rada admina dopytuje grzecznie, bo zrozumiec szczerze chcę.

kto przeze mnie odszedl!?!?!?!? czy ktos moglby mi szczerze powiedziec???? w zyciu sie nie posadzalam o tak silna osobowosc, by zdolna byla ludzi przeganiac... wiekszosc wie, ze pok ma chropowata powierzchnie a pod spodem jest miekki jak kaczuszka.

i droga Bestyjo - bez ironii zadnej.
czy nie widzisz, ze atmosfera na watku juz sie powoli polepszala az nagle weszla jedna uzytkowniczka i zaczela wbijac szpile gdzie popadnie? i znowu wszyscy maja byc karani za obrone przed jednym? z tego, co pamietam odpowiedzialnosc zbiorowa jest w Polsce wykluczona...

Ostatnia edycja:
Bestyjo.
W takim razie i ja schodzę z aroganckiego tonu. Uprzejmie proszę o przeanalizowanie naszego wątku, albo żeby ktoś podwładny zadał sobie ten trud i zapoznał się z nami. Jest szansa, że staniemy się ulubionym wątkiem do porannego kubka kawy Wysokiej Administracji, o ile ma poczucie humoru i ironii ;) Bez urazy, nie wszyscy muszą je mieć :D Nie ma takiego drugiego wariackiego w pozytywnym sensie wątku na całym forum :) Kurczę, EGO mnie trochę znowu przerasta, ale mówię tu w imieniu tych, które są ze mną od półtora roku :)

reklama
Akurat Cora i Czarny Kot zwady nie mieli :(
Kot w ogóle prawie z nikim tej zwady nie miał...do czasu :/ No kieeedyś miał JEDNĄ - jak został zaatakowany, ale przecież nie jest ideałem...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry