• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kasiu witam i życzę miłego dnia w pracy.
Fajnie że koleżanka zareagowała na Twoją ciążę pozytywnie tzn.domyśliłam się sama i bardzo się cieszy.Najważniejsze że się nie sfochowała to wtedy to na pewno byłaby koleżanka,rozumiesz...:)
Mama a czy idę do pracy to się okaże jak będą do mnie dzwonić.Pójdę to pójdę a jak nie to też będzie spoko.Nie martwię się tym także jestem bardzo spokojna:)
Widać burza was odwiedziła a Domi spał jak suseł,dobry jest...:)
U mnie dawno ijjj bardzo dawno burzy nie było...

reklama
mama - masz rację z tą ziemią, świetny pomysł, że też wcześniej o tym nie pomyślałam (głupek ze mnie)
A ja tu od dwóch lat nie mogę zabrać się do przekopania tej działki mojej i wygląda jak wygląda niestety.
EWCIA822- zawsze do uslug-masz jakies pytanie ogrodnicze to pisz-bede mogla to pomoge;-)na TVN Style jest taki program Maja w ogrodzie-bardzo go lubie-fajne,przydatne rady:tak:i jak cos robie w ogrodzie to moj Tomi tak na mnie mowi-Ty Maja co tam dzis zrobilas w ogrodzie:-):-Dja za godzine chce jechac po kore pod tuje bo wypielilismy chwasty teraz popadalo i szkoda mi naszej pracy-a mam juz folie drenazowa polozona i odranicznikiem zrobione-nic tylko ypac kore;-):tak:
KINGA- no to czekamy do 15 na wyniki-beda dobre,zobaczysz:tak:
KASIAIWE- witam mamuske;-)no widzisz a tak sie martwilas a tu kolezanka okazala sie dojrzala w temacie i mimo ze sami walcza o swoje szczescie to potrafi sie cieszyc Twoim:happy2:choc pewnie nie jest Jej lekko,ale doczeka sie:tak:
AGNIESZKA- doczytalam,ze @ przyszla....no w koncu:sorry2:zycze,zeby teraz cykle wrocily do normy:tak:

ide odkurzac bo nie moge sie ogarnac przez ta nocke:dry:

Fleur, masz racje, gaduly tu sa naprawde! i wciaga forum, oj wciaga...a ja mam tyle rzeczy do zrobienia:szok: mam do napisania prace na nastepna srode, ale oczywiscie mam tysiace innych'ciekawszych' zajec...
Black - ja piszę inżynierkę i zawsze coś sobie wynajdę :-p A trzeba się wziąć ostro do pisania bo dedline się zbliża i wypadałoby się obronić :-D

mama - jaka burza? Ja nic nie miałam :dry: Za to ładne słoneczko miałam z rana a teraz chmurki zasłoniły :dry:

bibinka, kasia, agnieszka, kinga - dzień dobry :_D

A ja się pochwalę - po drodze do przedszkola obmyślałam strategię pożegnania z Karolą i jak zwykle nic nie wymyśliłam - skończyło się jednak dobrze i Karolcia poszła z panią na górę bez płaczu :tak: A przynajmniej nie płakała dokąd nie wyszłam z przedszkola :tak: Więc tragedii nie było. Mam nadzieję że takie pożegnania staną się normą i będzie ok :tak: Mnie już dzisiaj tak nie boli, ale smutno mi bo rano Marcin pojechał do roboty i wróci w piątek kole 10 a na 14 znowu idzie w piatek do pracy więc dopiero po 20 tak naprawdę będę się mogła nim nacieszyć :-(

AGNIESZKA- doczytalam,ze @ przyszla....no w koncu:sorry2:zycze,zeby teraz cykle wrocily do normy:tak:
Tak dotarła wczoraj z wieczora.Czułam że się zbliża.Też mam taką nadzieję że teraz wszystko będzie ok.
Mama zaparz sobie mocną kawkę i będzie wszystko si :))

Sol dzień dobry.Wyspana dziś,u Ciebie też była burza?

agniecha - a nawet wyspana muszę przyznać :-D Ale żadnej burzy nie miałam - ja jestem sporo na południowy-wschód od mamy i do mnie nic nie dotarło :dry: A szkoda - może by dzisiaj sobie dali spokój z koszeniem traw bo myślałam ze płuca wypluję :wściekła/y:

kasiawie a czemu sie bałaś powiedziec??
babinka a cos sie dzieje że do internisty idziesz? jutro za ciebie kciuki bedziemy 3mać! ;)

kinga chcę po stracie porobic wszelkie badania,żeby wykluczyć ewentualne przyczyny.na toxo i cyto pewnie nie dostanę skierowania,ale tarczyca i posiew moczu może mi da:tak:.bo mój ginek stwierdził,że nie trzeba zadnych badań robić,nawet mnie nie zbadał,ani usg nie zrobił,a minęły 4 tygodnie:angry::wściekła/y:,więc muszę wziąć sprawy w swoje ręce:tak:

hej sol!dobrze,że obyło się dziś bez płaczu,znów byś miała serducho pokrojone

Sol myślę że mała się z biegiem czasu przyzwyczai do tego że zostawiasz Ją w przedszkolu także to tylko kwestia czasu i nie będzie płakać a Ty będziesz spokojniejsza.
Bibinko powodzenia na badach:)
Ja w Twoim przypadku też bym wolała się najpierw zbadać wiadomo aby być spokojniejszą:)

Czesc dziewczynki ja sobie dalej lerze bo dzsiaj nie najlepiej sie czuje:-( mdli mnie od rana i na nic nie mam siły non stop bym spała.... u nas burzy nie było ale jest paskudna pogoda..... mam nadzieje ze sie rozpogodzi....:happy:

reklama
Witam i ja:tak:

Nika-no nie wiem czy Ci za wczoraj wybaczymy;-)

Wisienka- trzymam &&&& za II kreseczki:tak:

Agnieszkak.k
- super, że @ przyszła:-) teraz jesteś już spokojniejsza;-) a następnej już nie życzę- życzę fasolki;-)

Josephine
- spokojnie, wszystko będzie dobrze, zobaczysz:tak:

Fleur- witam :-)

Mama, KasiaWie, Kinga, Bibinka, Sol, Szczęśliwa- witam

a ja także nie wyspana, od 7 robią coś z gazowni na korytarzu i jest wiercenie, spawanie, stukanie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry