• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
BIBINKA- hejka-no tak jak wezme dzisiejsza o 14 to jeszcze mi 4 tabletki zostana,ale nie wiem jk to bedzie dzis bo w nocy dosc mocno bolal mnie brzuch-jak na @ i podejrzewam ze znow mocne plamienia beda:dry:mam nadzieje,ze do niedzieli dam rade brac te hormony:sorry2:
SOL- witaj i tule-ale czas Ci zlec i mąż wróci szybciutko:tak:fajnie,ze Karolinka juz dzis lepiej zniosla pozegnanie-spokój rodzica = spokój dziecka!!:tak:i ja nigdy nie przeciagalam pozegnac-slodki buziak,przytalanko i leciala do sali;-):-)
AGNIEZSZKA- chyba bede musiala taka mocniejsza druga kawe zrobic bo nawet wolno pisze bo literek nie moge odszukac na klawiaturze:dry:grzomty byly naprawde doniosle i mimo checi nie moglam spac a ja tak mam ze jak sie przebudze w nocy to 2,3 godziny walcze zeby zasnac:dry:mam tak od kiedy pamietam.............
BIBINKA- powodzenia u internisty i na badaniach-pros o skierowanie na co tylko mozna:tak:zawsze to mniej kasy zostawisz:tak:i oczywiscie trzymam kciuki za dobre wyniki:tak:
MARYLKA- wielkimi krokami zbliza sie Twoje testowanie:tak::-Dalez jestem ciekama!!!!!!!!
EWCIA3004- witam Cie rowniez-no to nie zazdroszcze takiej pobudki:(

Ostatnia edycja:
reklama
dzięki aga,pewnie z 6 probówek mi pobiorą:szok::-D

szczęśliwa widzę,że typowe dolegliwości Cię dopadają,he he:tak::-).na mdłości,to róznie polecają,jedz często,a mało.niektórym dziewczynom migdały pomagały.

hej ewcia! współczuję hałasu,u mnie od kilku m-cy blok ocieplaja,więc hałasy non-stop:baffled:

wisieńka też trzymam kciuki:tak:

mama masz rację,nie ma co pożegnań w przedszkolu przeciągać:tak:.mam nadzieję,że jakoś wytrzymasz do niedzieli!

Ostatnia edycja:
dzięki aga,pewnie z 6 probówek mi pobiorą:szok::-D

szczęśliwa widzę,że typowe dolegliwości Cię dopadają,he he:tak::-).na mdłości,to róznie polecają,jedz często,a mało.niektórym dziewczynom migdały pomagały.
No powoli sie zaczynaja he he ale czasami wlaśnie mnie mdli i po jakims czasie juz jest lepiej np bez popołudniowej drzemki to ani rusz heheh

czesc dziewczyny
a ja w stresie
wstalam ok. 8h30 ale sobie lezalam i czekalam na malego, najpozniej wstaje tak 8h50-9h10
i polezalam, a pozniej wstalam zrobic mu butle, no bo mowie ze juz wstanie...
a teraz jest 9H34 a on spi i spi a ja juz od 20Min w nerwach czy oddycha... chyba nie wytrzymam i pojde zobaczyc, trudno najwyzej go wybudze i bedzie marudny ze nie dokonczyl spania

nie wytrzymalam i poszlam zajrzec!!!!!!!!!!!!!!!! spi jak susel!!!!! tylko ciche sapanie slysze :)
moja nuinia, spioszek niedzwiadek zahibernowany :))))))))))))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
SZCZESLIWA- czesc ,spij ile mozesz :tak:po 12 tygodniu powinnas poczuc sie lepiej tak ma wiekszosc kobiet ,ja tez tak mialam ze objawy jak reka odjal i potem 2 trymestr to sama radosc z bycia w ciazy a 3 trymestr to nie pisze ,zeby nie zniechecac:-D:-D:-D:-D:szok:
BIBINKA- mam nadzieje,ze dam rade wziac do niedzieli-musze i tak sobie pomyslalam ,ze jak dostane to plamienie to bede brala po 2 tabletki...niby taka mala tableteczka a tyle zamieszania robi:dry::dry: i nie zazdroszcze tych halasow remontowych:sorry2:
u mnie cos sie slonko przebija,zobaczymy jak bedzie bo na dzien tez zapowiadali burze:baffled:
JOSEPHINE- witaj i daj synkowi pac:):):))))Ty mamuśko wyczulona:))) no ale sprawdzilas i juz mozesz spokojnie wypic kawke i czekac az Poldus Cie zawola:)) !!!!

Ostatnia edycja:
Tyle stron nabazgrałyście ,że ledwo doszłam do ostatniej strony :-D
No mi pozostaje czekać z niecierpliwością do wieczornej wizyty i stresuję się okropnie.

Cześć dziewczyny... wpadam się tylko zameldowac i pokazać, że żyje. Ja ostro walcze do soboty z pisaniem pracy magisterskiej, wczoraj posypał mi sie plik i mam kilka dobrych godzinw plecy. Dostałam dzisiaj @ :happy2:
aha wczoraj w domu byl u mnie policiat w związku z martwym dzieckiem w Cieszynie, sprawa glosna to pewnie się orjentujecie. W każdym bądź razie policjant sprwdzał czy mam w domu dziecko, wypytywał o kilka informacji potwierdzających jego torzsamośc.

musicie mi dziś wybaczyc ale malo mnie bedzie na bb
teraz mykam z młodym na dwór bo jest pieknie i ciepło:) szkoda siedzieć w domu przy kompie!

popołudnie spedzamy w trojke wiec tez mnie pewnie nie bedzie a wieczór cóż.... ;P zarezerwowany mam.
Do jutra kobietki!!!!

bede miała wyniki dam znać na pewno!
;)

szczęśliwa,ewcia,josephine witajcie:)
mama to nie wesoło mieliście w nocy,porządnie musiało grzmieć że spać się nie dało...
I jak poodkurzane już mama?
Ja przed chwilą skończyłam własnie :- D teraz biorę się za moje śniadanie bo młody już po i układa klocki:)

reklama
witam i ja
byłam wczoraj u lekarza z Alą no i tak jak mama mówiła plesniawki, afty, zmiany grzybicze ogólnie... wypisała mi recepte ale wczoraj w zadnej aptece nie mogłam tego dostać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i dziś musze iść jeszcze raz by mi wypisała coś innego albo zadzwone...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry