• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej no i nic nie zdazyłam Was nadrobic bo miałam klientke co sie 20 minut nad spacerówka zatanowiła i powiedziała że idzie po spożywke i tam sie będzie zastanawiać :) ehhhhh no termin na @ mam niby na sobote więc może za szybko na testowanie ?? sama nie wiem najgorsze że nie wiem co jest przyczyną
acha nie opowiedziałam snu no więc ustalałyśmy kolejność kiedy która rodzi i ja zaklepałam sobie 25 luty :) (nie wiem z kąd ta data i jak coś to by był w tym cyklu co będzie taka możliwość :) ) no i mówie do kamila choć wybierzemy ze sklepu jakieś ubrania dla dziecka a on a może poczekamy najpierw asz zajdziesz?? a ja no co ty ja rodze 25 lutego to mój termin tak z dziwczynami ustaliłam i musze wtedy urodzić bo nas tyle jest że znowu będe czekała na jakiś wolny :):):) asz sie sama do siebie śmiałam jak sie obudziałm :):):):):)

reklama
dziekuje mama Ty to jesteś skrbnica wiedzy o ciązy i dzieciach :) chyle czoła :*
MARAN- dziekuje Ci-staram sie pomóc jesli moge;-)zdrówka dla Ali:tak:
LOPOP- witaj:-)
MARCEPANEK- no to faktycznie malutki ten Twoj synus kochany,ale najwzaniejsze ,ze sie wszystko dobrze skonczylo:-Di niech CI rosnie zdrowo i szybko doczeka sie rodzeństwa:-D
MARTLKA- ????????????????????????? o co kaman?????????????? bylam pewna,ze test cos wykaze:sorry2:poczekaj jeszcze i w piatek zatestuj.....duzego utargu zycze:tak:
a nzsza Wisieńka cos wczoraj pisala ze dzis sie spotyka na kawce z Mlodam:tak:ciekawe jak bedzie po spotkanie:rofl2:
ELLETH- testuj kobietko bo my tu kciuki zaciskamy:tak:
a ja kore kupilam-10 workow i zaraz ide podsypac moje drzewka,tuje i iglaki i niech maja na zdrowy wzrost,a co:tak::tak::tak:ale nie moglam Was nie nadrobic;-)...

Ja podczas ciąży nie miałam żadnych problemów ze zdrowiem czy innymi rzeczami,tyłam a nie chudłam.W całej ciąży przytyłam 15kg i 2 tygodnie po porodzie wróciłam do swojej wagi.Brzuch zgubiłam od razu jak tylko wyjechałam z porodówki.Teraz mam 183 cm wzrostu i ważę 59 kg.

Marcepanek współczuję Ci historii ciążowych,ładne zdjęcia:)
Marylka co za klientka no :no:

Poszukam jeszcze później jakichś zdjęć i zrzucę z aparatu wczorajsze zdjątka z skalniaka i dodam :-D
A teraz mykam obiad robić buźki miłego dnia życzę :-);-):-p:happy::happy2::-)

Marcepanek sliczna ta twoja laleczka :-D:-D:-D
Sol ;-);-);-)

A ja sie dowiedziałam dziś ze moja druga kumpela w ciąży - we trzy planowąłaysmy i tylko ja zostałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ide was dalej poczytać

reklama
Mama :)
Proszę Was o kciuki. Jutr powinnam dosać @ i teraz nie wiem robić test rano, czy poczekać bo może @ przyjdzie.
Nie wiem po co się tak nakręcam, to 9 cykl, nie ma możliwości zaciążenia. Ech ale ja jestem głupia :( Nie wiem sama co myśleć.

Marcepanko śliczny bobasek. Pewnie jedn jego uśmiech nagradza wszystkiego Twoje cierpienia, oby następna ciąża była lżejsza :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry