reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
zapmarta dobre!!!!:-D leć maleńka leć..... do jutra! ;)

a ja już z mężem! ide go posłucham niech opowie ;P
narazie

Jeszcze raz dzięki za komplementy. Ja tam jutro wlecę na Wasze profile, bo mi się NK zawiesiła

Ja to kociara, psiara, teraz jeszcze rybiara i żówiara:-D
...a jak dobrze pójdzie ...dzieciara

Jeszcze raz się żegnam papapapa

lejdis napisze tak-piekne z nas kobiety i piekne dzieci mamy i nasi faceci to szczesciarze,ze nas maja a my ze mamy Ich:tak:
ZAPMATRA- dobrej nocki co by Karollo dzis tez zpieknie spal:tak:poglaszcz Filemona ode mnie;-)
KINGA- no to rodzinka w komplecie jak mąż w domu...

my jeszcze nie zdecydowaliśmy ostatecznie ale na pewno gdzieś zagranicę! :tak:

fajnie że już i wy macie zaplanowane coś :-)
My na pewno do Polski:tak: Na razie plan jest taki że najpierw sprawdzamy auto a potem jakieś wycieczki po naszych okolicach , spotkania ze znajomymi itp. Rok temu też byliśmy autem - tyle że moim:cool2: i najpierw byliśmy na tydzien nad polskim morzem a potem auto do serwisu :sorry: i odebralam go rano w dzień wyjazdu:no::no: teraz robimy na odwrót - najpierw auto potem wypady;-)

reklama
My na pewno do Polski:tak: Na razie plan jest taki że najpierw sprawdzamy auto a potem jakieś wycieczki po naszych okolicach , spotkania ze znajomymi itp. Rok temu też byliśmy autem - tyle że moim:cool2: i najpierw byliśmy na tydzien nad polskim morzem a potem auto do serwisu :sorry: i odebralam go rano w dzień wyjazdu:no::no: teraz robimy na odwrót - najpierw auto potem wypady;-)
Nika a kiedy jedziecie do Pl?

My też się wybieramy autem,mamy już ustaloną wstępną datę ale czekamy na potwierdzenie urlopu a potem bukujemy prom i jazdaaa nad Polskie morze :cool2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry