reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
AGNIESZKA - my dopiero w sierpniu:sorry2: Ale mój brat przylatuje do nas na wakacje - chce coś zarobić - no i dlatego tak późno w tym roku;-)
MAMA - masz absolutną rację:tak::tak::tak: Ja mojego Marka nie zamieniłabym na żadnego innego:-) Choć czasem doprowadza mnie do białej gorączki:-D:-D:wściekła/y::wściekła/y:

kochane zostalam zmuszona po dobroci oddac latopa,takze dobranoc wszystkim,mąż potrzebuje:tak:cudny wieczor dzis tu mialysmy wszystkie:tak:;-)fajnie,ze siebie mamy:-Dspijcie slodko,starajcie sie owocnie i do jutra.
SORBUŚ-kciuki zacisniete,jutro testuj:tak:
papa kochane!!!!!!

no a ja zjadłam sobie serek wiejski light rzecz jasna ze szczypiorkiem,bazylią, pomidorem i kawałeczkiem czosnku :) to moja kolacja... Ala śpi a ja musze iść pod prysznic ale nie chce mi sie...

my na urlop to jedziemy nie wczesniej jak we wrześniu... więc jeszcze dłuuuuuugo

dobrej nocki mama :)

AGNIESZKA - my dopiero w sierpniu:sorry2: Ale mój brat przylatuje do nas na wakacje - chce coś zarobić - no i dlatego tak późno w tym roku;-)
Rozumiem ale doczekacie się,czas szybko zleci i będziecie na urlopie:)
kochane zostalam zmuszona po dobroci oddac latopa,takze dobranoc wszystkim,mąż potrzebuje:tak:cudny wieczor dzis tu mialysmy wszystkie:tak:;-)fajnie,ze siebie mamy:-Dspijcie slodko,starajcie sie owocnie i do jutra.
SORBUŚ-kciuki zacisniete,jutro testuj:tak:
papa kochane!!!!!!
Dobranoc:))
my na urlop to jedziemy nie wczesniej jak we wrześniu... więc jeszcze dłuuuuuugo
Szybko zleci zobaczysz:))

no to ja też już uciekam!
męża mam to idę ;))

urlopy się nam szykują dziewczyny i dobrze! bedzie co wspominać ja bardzo bym chciała do Turcji ale nie wiadomo jeszcze. dużo zależy od tego ile bedziemy mieli przeznaczonej kasiorki. :)

Dobranoc girls!
ja jutro rano jade aaaa kurcze stresa mam ! :P

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry