reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KasiaWie - Gdzieś na którymś wątku czytałam że Władysławowo jest świetne ale bez dzieci bo tam pełno ludzi i straszny hałas :sorry:

elleth - musiałabym zapytać czy dalej ma dyżury w przychodni przyszpitalnej ale nie mam 100% pewności :sorry: Ale na Karczukowskiej w przychodni rejonowej przyjmuje bardzo sympatyczna i dobra babka. Ale ona nie pracuje w żadnym szpitalu więc później koleżanka by miała ciężko.

A mi koza urządziła pobudkę o 7 rano :dry: już zaczynam mieć dość

reklama
Cześć Dzieczynki ..... wiem wiem miało mnie nie być ale byłoby mi smutno jakbym nie zajrzała na chwilke bo mam troszeczke czasu:) Poźniej śmigam do mojej mamuni włoski jej farbować bo jutro komunia ......
IWONKO - ciesze sie ze porozmawiałaś ze swoim i mam nadzieje ze wkoncu zrozumie .... a gdy znów nadarzy sie taka okazja czego ci nie życze to znów powiedz mu to sczerze i otwarcie .... jejku jak ja wytrzymam bez BB prawie dwa dni:(:(:( nic uciekam kochane milusiego weekendu wam życze buziolki:*

czesc kobietki-ja niedawno wstalam,odpalilam BB bo tu dzis testujace mialy pisac a tu cisza....SORBUŚ,PALLISSA.....pisac dziewczyny-robilyscie testy czy jeszcze czekacie;-)mąż szykuje mi sniadanko bo mowi ze musi sie pomalu nastawiac ze bedzie kolo mnie chodzil jak bede w ciąży:tak::-Dcudny okres przede mna;-)u nas pogoda d baaaaaaaaaaaaaaaaaani!!!ledwo wstalam juz mnie glowa boli -ciśnienie:sorry:

JA TEZ WYSPANA-jak to w sobote ,nie musze wstawac i zawozic Zuzy do przedszkola i zawsza w weekend jak dzieci wstaną to Tomi z Nimi schodzi na dol a ja jeszcze lze,podsypiam;-)milo;-)
SZCZESLIWA- zleci Ci weekend na przyjemnosciach i nadrobiz w poniedzialek bo w weekend nie ma za duzo pisania:no::-Dchoc jak taka pogoda i sie nigdzie nie wychodzi to moze dziewczyny bede na BB A POZA TYM WYSLE CI STRESZCZENIE:tak::tak:

Nadrobione :-D

Takie info Ci z IP wychodzi :-D Ty masz z TPSA prawda?

A wiesz ze testy owulacyjne mogą reagować na HCG? I często się zdarza że o wiele wcześniej wykrywają gonadotropinę niż testy ciążowe bo już od 5 a nie jak test od 25 :-D Poczekaj dwa dni i rób ciążowy :-D

Sol nie z TP-sy z UPC, ale to dobrze ze nie da się p IP poznać bo byłabym trochę w strachu gdyby tak łątwo mógł ktoś rozpoznać - oczywiście nie chodzi mi o Was :-)tylko różni ludzie w necie się kręcą a ja panikara jestem - ale z tego co wiem IP zmienia mi się co jakiś czas

co do testu to wiem właśnie i taką mam nadzieję bo to co odczuwam na zdrowy rozsądek podpowiada mi że to ciąża jeśli nie to naparwdę nie wiem co się dzieje bo boli mnie ciągle jajniki i podbrzusze - mam nadzieje ze mnie cos nie zjada :szok::cool:

widze ze planujecie wakacje,ja zaczełam i jak sie dowiedzialam o Fasolce to przestałam:-(ale musze do tego wrócic bo juz mało czasu,my raczej w Polsce bedziemy,jakos mam obawy za granice jechac,w ciazy i z Julka to tylko albo autem albo samolotem,ale jakos nie jestem za bardzo w temacie jesli chodzi o samolot bo nigdy nie leciałam:szok:

ja też się boję latac w tym roku wybieramy się samochodem ale zobaczymy co z fasolki wyjdzie bo podróż byłąby dłuuga :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

KasiaWie - Gdzieś na którymś wątku czytałam że Władysławowo jest świetne ale bez dzieci bo tam pełno ludzi i straszny hałas :sorry:

We Władysławowie nie byłam ale byłąm w Łebie i masakra ludzi multum - bylismy z 1,5 roczną wtedy Majcią - nie polecam

czesc kobietki-ja niedawno wstalam,odpalilam BB bo tu dzis testujace mialy pisac a tu cisza....SORBUŚ,PALLISSA.....pisac dziewczyny-robilyscie testy czy jeszcze czekacie;-)

Ja jutro zrobie ten czuły a dziś powtórze jescze owulacyjny bo czyta.łam ze one wykazują ją włąśnie jak pisała SOl trochę wcześniej a kreska testowa była wyraźniejsza niż kontrolna - ciemniejsza niż przy owulacji

SORBUŚ- ja tez tak pomyslam jak Sol ,ale nie chcialam Cie nakrecac:sorry:ale skoro takie objawy i wyszla mocniejsza niz testowa to......trzymam kciuki jeszcze mocniej i czekam do jutra!!!!
jak tam wyspana???jaka macie pogode???
nasza MARYLKA- ma dzis pozak z chustami-ciekawe ile babeczek przyjdzie???

Ostatnia edycja:
sorbek - UPS korzysta z kabli TPSA a jeśli masz dynamiczne IP to dobrze tylko że jeśli byś miała problemy z kompem i chciałabyś pomocy z zewnątrz to nie ma szans się połączyć bo takie połączenia są wtedy blokowane. A dzisiaj Ci wyskakuje IP z chello :-p

W przychodni nikt nie odbiera więc nie mam kogo opierniczyć ale w poniedziałek nie omieszkam tak się pofatygować osobiście :tak:
Moja mama przyniosła mi dzisiaj pierożki od mojej babci - pysia :tak: Chciałam jej powiedzieć o ciąży ale zdążyłam jej dać tylko kawałek boczku i poleciała :dry: Nie, to nie :-p

Bash wymiata

<chirurg> Kurde, ale dzień.
<faju> ? ? ?
<chirurg> W tym szpitalu to mamy taki burdel, a anestezjolog prędzej czy później pójdzie do pierdla.
<faju> Przejdź kurna do rzeczy co?
<chirurg> A no, mieliśmy operować kolesia, jak sie potem okazało studenta medycyny.
<chirurg> I anestezjolog napierdzielił i zamiast mu podać narkoze walnał miejscowe, a potem gnój jeszcze wyszedł z sali.
<chirurg> No zaczynam kroić, myśle, że delikwent smacznie śpi i w pewnym momencie prosze o zacisk i co omałobym sie nie zesrał.
<faju> Pacjent zaczął sie drzeć?
<chirurg> Nie, podał mi ten pieprzony zacisk i zachwycony gapił sie sobie w bebechy.
<chirurg> Z ogromnym optymizmem obwieścił, ze jego koledzy 'padną' jak sie dowiedza, ze mógł sobie poogladać juz na żywo operacje...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
DZień dobry. Mężuś smaży naleśniki na śniadanko, a ja wpadam się przywitać :)

elleth - musiałabym zapytać czy dalej ma dyżury w przychodni przyszpitalnej ale nie mam 100% pewności :sorry: Ale na Karczukowskiej w przychodni rejonowej przyjmuje bardzo sympatyczna i dobra babka. Ale ona nie pracuje w żadnym szpitalu więc później koleżanka by miała ciężko.

A mi koza urządziła pobudkę o 7 rano :dry: już zaczynam mieć dość

Ta koleżanka mam mieć wypaaną nadżerkę i chciała się skonsultować z jakimś jeszcze jednym lekarzem :-)

Co do Władysławowa - to ja byłam, ale tam są straszne tłumy, ale byłam kiedyś w Jastrzebiej Górze, właśnie niedaleko Władysławowa i tam było cichutko i spokojnie :)

My chyba w tym roku nigdzie nie pojedziemy, bo mamy dwa wesela w wakacje, no i kaska potrzebna :dry: No chyba ze coś się trafi, jakiś weekendowy wypad, czy coś:-)

reklama
Witam i ja:-)

Co za dzień- cały czas pochmurno:wściekła/y:
Jeszcze miałam sen, że zrobiłam test i były dwie krechy, ale później betka nie rosła i w dodatku zaczęłam krwawić:-(:-(
straszne to było, nie daj Bóg jak coś takiego znów by mi się przytrafiło, to nie dałabym już rady:-(:-(:-(
Buziaki.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry