Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No to trzymam kciukino wiec po kolej opowiem ale niezbyt rozwięźle
Jestem już pare dobrych dni po owulacji! tak wiec testować bede wczesniej.
owulacja była z lewego jajnika, widać było ślady po pęknieciu pęcherzyka graffa.
endometrium gr 17mm (czeka na fasolkę )ilość płyny niewielka ale jest wiec pęcherzyk na pewno pękł.
Ogólnie wszystko jest dobrze powiedziała.
A na drożność jajowodów jest inne badanie i to trzeba położyć sie na 1dzień do szpitala.
Puki co powiedziała żeby przemyśleć i uzgodnic mam z mężem.
Ale puki co wszystkie wyniki i to usg wykazują że jest w porządku![]()
jestem spokojniejsza.![]()
Nika - bardzo się cieszę że się odezwał bo naprawdę zaczynałam się martwićDzień dobry:-):-)
SOL - dobrze że kolega się odezwałA jak tam Karola - mam nadzieję że jest dobrze;-);-)
EWCIA - to tylko sen;-) Będzie dobrze
ELLETH - ja byłam rok temu w Karwii obok Jastrzębiej Góry - super miejsce dla rodziny z dzieckiem.
KINGA - no i co tam? Widzę że wszystko ok:-):-) Super wiadomościTo kiedy testujesz?
A z Karolą jak na razie oki- dzisiaj biegunki brak więc chyba będzie dobrze
Właśnie wtarabaniła mi się na kolana i się o cukierka doprasza 
SORBUŚ- ja tez tak pomyslam jak Sol ,ale nie chcialam Cie nakrecacale skoro takie objawy i wyszla mocniejsza niz testowa to......trzymam kciuki jeszcze mocniej i czekam do jutra!!!!
jak tam wyspana???jaka macie pogode???
nasza MARYLKA- ma dzis pozak z chustami-ciekawe ile babeczek przyjdzie???
no ale nic zobaczymy - a wyspana średnio jestem ja mam bardzo dobre spanie i musze długo zawsze a przy dziecku się nie da poza tym wole sie nie przyzwyczajać bo jak sie uda to bede jeszcze mniej spała sorbek - UPS korzysta z kabli TPSA a jeśli masz dynamiczne IP to dobrze tylko że jeśli byś miała problemy z kompem i chciałabyś pomocy z zewnątrz to nie ma szans się połączyć bo takie połączenia są wtedy blokowane. A dzisiaj Ci wyskakuje IP z chello![]()

- na odległość da się naprawić chyba bo już mamy 3 lata i cos raz naprawiali - a jak to sprawdzasz ??? detektywie
a może to czary ;-)

pozwoliłam jej ale stres - nie było jej 5 min a ja ciągle w oknie - ale muszę się powoli przyzwyczajać ze sama gdzieś chodzi bo jak do szkoły pójdzie ...jsorbek wierze, że to fasolkai też już sie nie moge doczekać aż test zrobisz
![]()
SOL - cieszę się że z Karolą dobrze:-) ucałuj ją;-)

Wieczorem chyba znajomi wpadną i tak czas zleci