Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to trzymam kciukino wiec po kolej opowiem ale niezbyt rozwięźle
Jestem już pare dobrych dni po owulacji! tak wiec testować bede wczesniej.
owulacja była z lewego jajnika, widać było ślady po pęknieciu pęcherzyka graffa.
endometrium gr 17mm (czeka na fasolkę )ilość płyny niewielka ale jest wiec pęcherzyk na pewno pękł.
Ogólnie wszystko jest dobrze powiedziała.
A na drożność jajowodów jest inne badanie i to trzeba położyć sie na 1dzień do szpitala.
Puki co powiedziała żeby przemyśleć i uzgodnic mam z mężem.
Ale puki co wszystkie wyniki i to usg wykazują że jest w porządku![]()
jestem spokojniejsza.![]()
Nika - bardzo się cieszę że się odezwał bo naprawdę zaczynałam się martwićDzień dobry:-):-)
SOL - dobrze że kolega się odezwałA jak tam Karola - mam nadzieję że jest dobrze;-);-)
EWCIA - to tylko sen;-) Będzie dobrze
ELLETH - ja byłam rok temu w Karwii obok Jastrzębiej Góry - super miejsce dla rodziny z dzieckiem.
KINGA - no i co tam? Widzę że wszystko ok:-):-) Super wiadomościTo kiedy testujesz?
A z Karolą jak na razie oki- dzisiaj biegunki brak więc chyba będzie dobrze
Właśnie wtarabaniła mi się na kolana i się o cukierka doprasza 
SORBUŚ- ja tez tak pomyslam jak Sol ,ale nie chcialam Cie nakrecacale skoro takie objawy i wyszla mocniejsza niz testowa to......trzymam kciuki jeszcze mocniej i czekam do jutra!!!!
jak tam wyspana???jaka macie pogode???
nasza MARYLKA- ma dzis pozak z chustami-ciekawe ile babeczek przyjdzie???
no ale nic zobaczymy - a wyspana średnio jestem ja mam bardzo dobre spanie i musze długo zawsze a przy dziecku się nie da poza tym wole sie nie przyzwyczajać bo jak sie uda to bede jeszcze mniej spała sorbek - UPS korzysta z kabli TPSA a jeśli masz dynamiczne IP to dobrze tylko że jeśli byś miała problemy z kompem i chciałabyś pomocy z zewnątrz to nie ma szans się połączyć bo takie połączenia są wtedy blokowane. A dzisiaj Ci wyskakuje IP z chello![]()

- na odległość da się naprawić chyba bo już mamy 3 lata i cos raz naprawiali - a jak to sprawdzasz ??? detektywie
a może to czary ;-)

pozwoliłam jej ale stres - nie było jej 5 min a ja ciągle w oknie - ale muszę się powoli przyzwyczajać ze sama gdzieś chodzi bo jak do szkoły pójdzie ...jsorbek wierze, że to fasolkai też już sie nie moge doczekać aż test zrobisz
![]()
SOL - cieszę się że z Karolą dobrze:-) ucałuj ją;-)

Wieczorem chyba znajomi wpadną i tak czas zleci