reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
wisienka udanego weekednu!! :))) bedziemy testowały w przybliżonym czasie;) szkoda z tym autem ale na pewno bedzie ok! da sie naprawić ;)

mama pychota obiad:) u nas wczoraj rybka była.
a dziś nic nie robię bo jedziemy do teściów na obiadzik :) mam wolne he

no wiec po kolej opowiem ale niezbyt rozwięźle ;)

Jestem już pare dobrych dni po owulacji! tak wiec testować bede wczesniej.
owulacja była z lewego jajnika, widać było ślady po pęknieciu pęcherzyka graffa.
endometrium gr 17mm (czeka na fasolkę ) ;) ilość płyny niewielka ale jest wiec pęcherzyk na pewno pękł.
Ogólnie wszystko jest dobrze powiedziała.
A na drożność jajowodów jest inne badanie i to trzeba położyć sie na 1dzień do szpitala.
Puki co powiedziała żeby przemyśleć i uzgodnic mam z mężem.
Ale puki co wszystkie wyniki i to usg wykazują że jest w porządku :biggrin2:
jestem spokojniejsza. :)
No to trzymam kciuki :tak: :-D

Dzień dobry:-):-)

SOL - dobrze że kolega się odezwał:tak: A jak tam Karola - mam nadzieję że jest dobrze;-);-)
EWCIA - to tylko sen;-) Będzie dobrze

ELLETH - ja byłam rok temu w Karwii obok Jastrzębiej Góry - super miejsce dla rodziny z dzieckiem.

KINGA - no i co tam? Widzę że wszystko ok:-):-) Super wiadomości:tak: To kiedy testujesz?
Nika - bardzo się cieszę że się odezwał bo naprawdę zaczynałam się martwić :sorry: A z Karolą jak na razie oki- dzisiaj biegunki brak więc chyba będzie dobrze :tak: Właśnie wtarabaniła mi się na kolana i się o cukierka doprasza :-D

hejka
Ja tylko na chwilę właśnie zakończyliśmy porządki w ogrodzie,mąż jeszcze krzesła maluje,grill wstawiony także będziemy grillować w najbliższym czasie,pogoda dopisuje bo jest bardzo ciepło:)
Nie mam za bardzo czasu aby was poczytać wybaczcie.
Życzę miłego i słonecznego dnia!!
Wpadnę do was później:)

SORBUŚ- ja tez tak pomyslam jak Sol ,ale nie chcialam Cie nakrecac:sorry:ale skoro takie objawy i wyszla mocniejsza niz testowa to......trzymam kciuki jeszcze mocniej i czekam do jutra!!!!
jak tam wyspana???jaka macie pogode???
nasza MARYLKA- ma dzis pozak z chustami-ciekawe ile babeczek przyjdzie???

mama sama się nakręciłam wczoraj jak tą krechę zobaczyłam :sorry: no ale nic zobaczymy - a wyspana średnio jestem ja mam bardzo dobre spanie i musze długo zawsze a przy dziecku się nie da poza tym wole sie nie przyzwyczajać bo jak sie uda to bede jeszcze mniej spała
Możesz mi nazwę tego leku jeszcze raz napisać ??

sorbek - UPS korzysta z kabli TPSA a jeśli masz dynamiczne IP to dobrze tylko że jeśli byś miała problemy z kompem i chciałabyś pomocy z zewnątrz to nie ma szans się połączyć bo takie połączenia są wtedy blokowane. A dzisiaj Ci wyskakuje IP z chello :-p

NO ja z chello mam nie z UPS tylko UPC :-p:cool2: :-D:-D:-D - na odległość da się naprawić chyba bo już mamy 3 lata i cos raz naprawiali - a jak to sprawdzasz ??? detektywie :-D a może to czary ;-)

Co do pogody to rano była słonko a teraz się chmurzy już :-(
Moja córa była przed chwilą sama z koleżanka 8 letnią w sklepie - nie przez ulicę ale nie pod blokiem jak zawsze :szok::szok::szok: pozwoliłam jej ale stres - nie było jej 5 min a ja ciągle w oknie - ale muszę się powoli przyzwyczajać ze sama gdzieś chodzi bo jak do szkoły pójdzie ...

Kinga
ja też trzymam kciuki

Witaj Wisienka

Ostatnia edycja:
AGNIESZKA - miłego grillowanka;-)
SOL - cieszę się że z Karolą dobrze:-) ucałuj ją;-)

Ja na razie znikam:happy2: Jadę do znajomej na kawkę - normalnie nie pijam ale dziś się chyba skuszę bo czuję że trochę kofeiny mi się przyda:sorry2::tak:

witajcie Babeczki :)
kinga to znaczy dobre wieści przynosisz :)
jsorbek wierze, że to fasolka :) i też już sie nie moge doczekać aż test zrobisz :)
wisienka no to kurcze troszke lipa z tym autem, że sie musiało popsuć akurat na wyjeździe, ale da sie naprawić a TY odpoczywaj i bądź dobrej myśli...
mama u mnie też pogoda nie za ciekawa... pochmurno i myślę, że będzie padać...

dziękuję wam za kciuki! na nic się nie nastawiam. co ma być to bedzie przecież.

Aga miłego grilowania! :)
Sol fajnie że małą wszystko okej!

reklama
witam, ja właśnie wstałam:tak:
Wisieńka, miłego odpoczynku;-)
jsorbek, czytałam na innych forach kiedyś, że testy owulacyjne gdy wychodzą po owulacji wciąż pozytywne oznaczają ciążę, czego ci bardzo życzę:tak:
dziś miała testować palissa?? czekam na dobre wieści:-) niech się ujawnią weekendowo fasolki:tak:
agnieszka super,że macie grilla w ogródku, to świetna sprawa:tak:
Kinga, trzymam kciuki:tak:
Szczęśliwa, miłego weekendu:tak:
Oczywiście pozdrawiam Was wszystkie:-):-):-)
Ja dziś mam wolne, ale jutro na cały dzień do pracy:zawstydzona/y: Wieczorem chyba znajomi wpadną i tak czas zleci:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry