reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
A u mnie nawet słoneczko prześwituje więc nie ma tragedii :tak:

Zaraz spadam pozmywać gary bo coś mi się zdaje że Marcin to zrobi na świętego Jury :dry: Chociaż powiem wam że dzisiaj kamień spadł mi z serca - mój kolega z Indonezji się wreszcie odezwał po tygodniowej przerwie - bałam się o niego bo na Indonezji było trzęsienie 7.4 w skali właśnie mniej więcej tydzień temu. Na szczęście nie w jego części :-)

no wiec po kolej opowiem ale niezbyt rozwięźle ;)

Jestem już pare dobrych dni po owulacji! tak wiec testować bede wczesniej.
owulacja była z lewego jajnika, widać było ślady po pęknieciu pęcherzyka graffa.
endometrium gr 17mm (czeka na fasolkę ) ;) ilość płyny niewielka ale jest wiec pęcherzyk na pewno pękł.
Ogólnie wszystko jest dobrze powiedziała.
A na drożność jajowodów jest inne badanie i to trzeba położyć sie na 1dzień do szpitala.
Puki co powiedziała żeby przemyśleć i uzgodnic mam z mężem.
Ale puki co wszystkie wyniki i to usg wykazują że jest w porządku :biggrin2:
jestem spokojniejsza. :)

Dzień dobry:-):-)

SOL - dobrze że kolega się odezwał:tak: A jak tam Karola - mam nadzieję że jest dobrze;-);-)
EWCIA - to tylko sen;-) Będzie dobrze

ELLETH - ja byłam rok temu w Karwii obok Jastrzębiej Góry - super miejsce dla rodziny z dzieckiem.

KINGA - no i co tam? Widzę że wszystko ok:-):-) Super wiadomości:tak: To kiedy testujesz?

Jestem:tak:
SOL- a to rozmawa w szpitalu byla.....;-)dobre...
ELLETH- jak tam dzis humorek???:cool2:
EWCIA- witaj -u mnie tez taka pogoda i do teo cala noc padalo i teraz wlasnie tez zaczelo:dry:prace w ogrodzie znow musza poczekac....:dry:
NIKA- to Ty i Twoje rodzenstwo macie wszyscy imiona na A:tak::-)
KINGA- to super wiesci:tak:dzialaliscie ladnie ,wic teraz czekamy z Toba na wyniki i pozytywny test:tak:

nika testuję tak jak na suwaczku widać ale nie wiem czy nie wymięknę ;)

no teraz tylko czekać aby żołnierzyki dotarły tam gdzie trzeba achh... &&&& :) jestem dobrej myśli ogólnie. Co ma być to będzie przyjmę wszystko!

Hejka. Okazało si, ze mamy tu zasięg na necie i mogę was poczytać. Na odpisywanie nie mam zbyt wiele czasu bo zaraz znowu jedziemy na zwiedzanko, jeziorko i rybki. :-):-)Przynajmniej wiem W niedzielę będę siedzieć do północy i wklejać swoje zdjęcia i odpisywać wszystkim. :-)Szkoda, ze jest tak mokro bo muszę ubrać kaloszki i mimo, że są sliczne to jednak niewygodne na dłużej.:-p Fajnie tu w osiecznej. Ładna okolica.Ale... Pospsuło nam się auto.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: I to juz na miejscu, no może na szczęście nie na trasie . Jest u miejscowego mechanika. Coś ze sprzęgłem. Mam nadzieję, że nas nie skasuje jak za zboże.:no: Sister ma duże autko więc jedziemy jej bo sie pomieścimy. Moje sampoczucie rewelka. Miałam nadzieję na jakies znaki a tu nic. Pozdrówka i zajrzę jeszcze potem:cool:

reklama
KINGA- no to teraz czekam razem z Toba te 9 dni do testowania;-)ciesze sie ze wszystko dobrze u Ciebie...:tak:my powoli bierzmy sie za obiad-dzis mintaj,surówka z kapusty kiszonej i zimniaczki a popoludniu moze zrobie sernik:sorry:
EWCIA- milich pozadkow-trzeba sie czyms zajac w ta pogode:eek:
WISIEŃKA- no to przyjemności i powodzenia z autkiem,zeby nie wykasowal za duzo,fajnie ze wlecialas:))))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry