reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
AGNIESZKA - nie wiem czy Ci już kiedyś nie pisałam - masz na imię tak samo jak moja młodsza siostra a twój synek ma takie imię jak mój brat:tak::tak:

MARAN - szybko nam zleci ten czas do urlopów;-)

Ostatnia edycja:
AGNIESZKA - nie wiem czy Ci już kiedyś nie pisałam - masz na imię tak samo jak moja młodsza siostra a twój synek ma takie imię jak mój brat:tak::tak:

Nie nie pisałaś...poważnie hehe no proszę
Widać imię Agnieszka cieszy się dużą popularnością :)
Imię Alan zawsze mi się podobało z resztą mojemu M też i jak tylko synek przyszedł na świat to nie było sporu o imię dla niego bo tu byliśmy zgodni :))

no i witam znów :-p
znów jestem jasną blondynkom :-) wizyta u fryzjera udała się :-D humor poprawiony
szczęśliwa agnieszko poszłam za Twoją radą i porozmawiałam hmmm no narazie pomogło zobaczymy na ile :-p:-p:-p:-p:-p

wisienko udanego weekendu, no może jednak się uda już tylko ponad tydzień do testowania a ja zaraz po Tobie :-):-D:-):-D
ja mam takie dziwne uczucia w brzuch raz jeden jajnik raz drugi zobaczymy co z tego będzie
szczerze to aż boje się testować bo nie wiem jak zareaguję jak będzie ujemny :-(:-(:-(:-(:-(

czesc dzewczyny:-)
wpaddłam do was choc na chwile,szykowałam wszytsko na jutro,bo idziemy na wesele-pogoda straszna!!!!!:no::no::no::no::no:
zaraz ide spac bo rano do fryzjera na jakies uczesanie-nie mam zadnego pomysłu i troche sie boje,ja mam włosy kręcone wiec nib zawsze cos idzie zrobic,ale ja to wybredna i boje sie ze mi sie niebedzie podobac:sorry2:

widze ze planujecie wakacje,ja zaczełam i jak sie dowiedzialam o Fasolce to przestałam:-(ale musze do tego wrócic bo juz mało czasu,my raczej w Polsce bedziemy,jakos mam obawy za granice jechac,w ciazy i z Julka to tylko albo autem albo samolotem,ale jakos nie jestem za bardzo w temacie jesli chodzi o samolot bo nigdy nie leciałam:szok:
m:szok:ysle ze pozostaniemy nad naszym morzem-myslałam o wladysławowie,czy ktoś tam był?????bo ja jeszcze nie i własnie dlatego chce spróbowac.

dobra dziewczynki lece spac,chcialabym juz miec wiecej czasu na pisanei z wami,maj i czerwiec mam zakręcony:wściekła/y:
to do napisania,po weekendzie bo mnie nie bedzie,bede szaleć,choc nic nie wypije:sorry:

Nika dzięki :)
Iwonka Witam!
Zaproszenie na zamknięty wysłałam :)
Super że wizyta u fryzjera się udała i najważniejsze że jesteś zadowolona :)) a co do testu to trzeba walczyć do końca i mieć nadzieję.Szczerze życzę Ci dwóch kreseczek:)
KasiuWie Witam także:)
Miłej zabawy na weselu życzę,wybaw się i jedź za dwóch :))
Na pewno pomysł na fryzurkę podsunie pani fryzjerka także bądź dobrej myśli a jak nie będziesz zadowolona to krzycz że ma poprawić:)))
Co do Władysławowa to nie byłam ale moi nie jedni znajomi byli tam i są zachwyceni.Ja jeździłam przeważnie do Gdańska-Brzeźno też fajna miejscówka.W tym roku także ruszamy nad morze tylko musimy zastanowić się gdzie...ale to żaden problem:))

No nic kochane babeczki uciekam się myć i lecę przytulić się do męża:)
Dobranoc!!

Ostatnia edycja:
reklama
Hej kochane:-) Ja wczoraj wróciłam do domu ok 23, tak więc tylko poczytałam chwilę co u Wa słychać i poszłam lulu, bo dziś cały dzień w pracy byłam:dry: a po pracy zajechałam do K. bo on w pracy jest więc chciałam z nim posiedzieć:tak: Pozdrawiam Was wszystkie:tak: Miłego weekendu tym co wyjeżdżają, a ja zajrzę jutro;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry