reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jeżynka ciesz się wiec wolnym dniem :))

a ja cały czas czuję to podbrzusze wiecie... wcześniej myślałam że to owu bo tak czasem nawet zakuje no ale skoro jestm po owu to nie wiem.. pewnie na @ powoli sie tam zbiera :/

reklama
Kinga, jajniki często kłują po zpłodnieniu, może więc to ciąża - bądź dobrej myśli:-)
Mam takie odczucia, że w tym cyklu mi się udało, ale do testowania jeszcze trochę, nie chcę się nakręcać:zawstydzona/y:
Sol dobrze, że Karola już lepiej się czuje:tak:

a ja cały czas czuję to podbrzusze wiecie... wcześniej myślałam że to owu bo tak czasem nawet zakuje no ale skoro jestm po owu to nie wiem.. pewnie na @ powoli sie tam zbiera :/

Kinga czuję tak samo - jajniki i podbrzysze tak mi się spina - nie jak na okres raczej - poza tym owulacyjne testy wciąż pozytywne( robi się je między 15-17 a ja juz teraz zrobiłąm i ladna mocna kreska testowa ) ja jestem dobrej myśli trudno najwyżej potem będę buczeć jak się nie uda

Jeżynka wsp.ółczuje pracy jutrzejszej, odpoczywaj dzisiaj i trzymam kciuki za fasolkę

Ostatnia edycja:
jeżyna masz jakieś objawy przeczucia? życzę ci II kresek oczywiscie :))

no u mnie nie wiadomo... nie nastawiam sie na nic

sorbek :-)

sorbek ja to jeszcze mam dłuuuuuuugo do testowania... niby dopiero dni płodne się zaczynają, chociaż nie wiem sama bo ja to mam nieregularne cykle i wszystko jest możliwe... ale duży spokój nic sobie nie będę wkręceć... :)

maran tulcie się tulcie często! ;)))
ja widzisz myślałam że owu dopiero teraz mam bo niby kuje itd... a tu juz kilka dni jestem po! zdziwko.. tak wiec nigdy nie wiadomo. a najlepiej można to wylukać własnie na usg.
powodzenia!

ja sie ciesze że mąż miał ten urlop w zeszły tydzień cały i na pewde mocno to wykorzystaliśmy! :) tak wiec żołnierzyków na pewno było sporo teraz tylko kwestia czy są na tyle silne i zwinne aby dotrzeć do celu.. nie wiadomo. czas pokarze

Co do objawów to tak nie mam,( zresztą i tak za wcześnie, a w pierwszej ciąży też objawów nie było) ale takie przeczucie się pojawiło, że się udało, więc jestem ciekawa czy się sprawdzi. W tamtym cyklu kochaliśmy się codziennie itp, ale czułam że nie jestem w ciąży, więc zobaczymy. Ale nie nastawiam się, bo to się tylko kończy łzami.
Czytałam, że się wymieniałyście linkami z naszej klasy. Ja już tam konta nie mam, ale z chęcią zapraszam na facebook jak macie konto. Mam tam kilka fotek.
Kinga nie może być inaczej i żołnierzyki były ok i już dotarły do celu:-)

kinga no my tez przez ostatnie dni nie próżnowaliśmy hehehe... ale jak to będzie to nie wiadomo... ale nie chce sie stresować i niepotrzebie emocjonować... to pierwszy cykl starań więc podchodzę ze spokojem :)

spokój i jeszcze raz spokój :tak: dokładnie tak...
bedzie okej!

a przeczucia dobre oby się tylko sprawdzały! :)

reklama
Kochane grill będzie ale w przyszłym tygodniu prawdopodobnie znajomi przyjdą a dziś tylko ogród przygotowywaliśmy po zimie ale dziękuję za miłe słówka.
Nie długo obiadek,dziś rybka z ziemniaczkami i surówką a potem jedziemy na małą wycieczkę,muszę trochę zdjęć porobić:))

lecę poczytać waszą produkcję:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry