reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No własnie to świetny prezent:)
Niezapomniane imieniny będzie miała a i prezentu już nie będziesz potrzebowała bo dostanie go w tej informacji :)))
A taki prezent to nie każdy może dostać:-p
Co do sylvi to bodajże w czwartek test był pozytywny:tak:
dobrze, że bb77 się odezwała i że wszystko jest ok:tak:
jak kogoś pominęłam to przepraszam, tak dużo napisałyście ostatnio, że trudno mi nadążyć:-p
Oki ja na razie uciekam, postaram się później zajrzeć:-) Miłego dzionka życzę:-)

czesc dziewczyny a wiec na dziasiaj mialam miec okres@ .jeszcze nie zawitala piekna bolow zadnych nie mam na nia jak przychodzila to zawsze o 5 rano nie puzniej,test zrobilam negatywny ale z 2 izkow bo rano nie utrzymalam tak mi sie chcialo ,rozumiecie cos bo ja nie,jak to jest co mam myslec brak@ test negatywny,,,pomozcie

dziewczyny ja nie wiem nie doczytałam dokładnie ale czy sylvi jest w ciąży? coś mi migneło o II kreskach? :confused::-)
KINGA- tak,nasza piekna SYLVI bedzie mamusią po raz drugi:tak:
Oj szał:-) Mnie już bierze podekscytowanie gdy czytam o kolejnych pozytywnych testach. Dodatkowo wiosna wszystko napędza:-)
mama, co porabiasz? jednak w ogródku?
U mnie raz ciepło, raz zimno. Na mały spacer pewnie się wybierzemy:-)
JEZYNKA-ja ogolnie po obiadku i wiecie co najbardziej lubie w mintaju???ze jak sie go przygptowuje i je to nie czuc tego rybiego zapachu:cool2:smak super ,taki delikatny i nie trzea pozniej pol dnia mieszkania wietrzyc po rybie;-)a surówka z kapusty z march.i jablkiem wyszla Tomkowi super wiec ogolnie obiadek pycha:tak::tak:dzieci mialy sok a my ...piwko do obiad-a co;-):-Djak rybka to piwo:-p
a teraz Domi spi a Tom poszedl naogrod bo mimo ze zimno,nawet bardzo zimno to jutro ma padac wiec dzis chce to zrobic-za tydzien chcemy zaczac konkretnie dzialac w temacie tarasu i teraz kopie dziure-to znaczy dól szeroki na 4 m i dlugi na 3 m musi wykopac gleboki na 40 cm do pol metra i ram trzeba wrzucic gróz,przysypac piachem i na to beton jak zastygnie to kladziemy plytki tarasowe-bedzie piekny 12 m taras,ale nie na podwyższeniu tylko chcemy zrobic tak zeby sie "wtopil "w trawe-na tym samym poziomie:tak:tak wiec dzis Tom kopie a za tydzien gruz i cala reszta;-)na dniach pewnie tez dostaniemy juz zwrot pita to zamawiamy markize na taras:tak:i tak znowu cos do przodu...i kolo tarasu mam ten mój śliczny bez:-D

PALLISSA- witaj mysle zebys poczekala 2 dni i jak nadal @ nie przyjdzie to test zrób jeszcze raz:))dopóki nie ma @ to jest nadzieja:))))

Ostatnia edycja:
KINGA- tak,nasza piekna SYLVI bedzie mamusią po raz drugi:tak:

JEZYNKA-ja ogolnie po obiadku i wiecie co najbardziej lubie w mintaju???ze jak sie go przygptowuje i je to nie czuc tego rybiego zapachu:cool2:smak super ,taki delikatny i nie trzea pozniej pol dnia mieszkania wietrzyc po rybie;-)a surówka z kapusty z march.i jablkiem wyszla Tomkowi super wiec ogolnie obiadek pycha:tak::tak:dzieci mialy sok a my ...piwko do obiad-a co;-):-Djak rybka to piwo:-p
a teraz Domi spi a Tom poszedl naogrod bo mimo ze zimno,nawet bardzo zimno to jutro ma padac wiec dzis chce to zrobic-za tydzien chcemy zaczac konkretnie dzialac w temacie tarasu i teraz kopie dziure-to znaczy dól szeroki na 4 m i dlugi na 3 m musi wykopac gleboki na 40 cm do pol metra i ram trzeba wrzucic gróz,przysypac piachem i na to beton jak zastygnie to kladziemy plytki tarasowe-bedzie piekny 12 m taras,ale nie na podwyższeniu tylko chcemy zrobic tak zeby sie "wtopil "w trawe-na tym samym poziomie:tak:tak wiec dzis Tom kopie a za tydzien gruz i cala reszta;-)na dniach pewnie tez dostaniemy juz zwrot pita to zamawiamy markize na taras:tak:i tak znowu cos do przodu...i kolo tarasu mam ten mój śliczny bez:-D

PALLISSA- witaj mysle zebys poczekala 2 dni i jak nadal @ nie przyjdzie to test zrób jeszcze raz:))dopóki nie ma @ to jest nadzieja:))))
widze ze i ty juz zaczynasz trzymam kciuki jak ten czas zlecial,,,,nadal nic

PALLISSA- dokladnie,zlecial ten czas:tak:ja na dniach dostane @ i zaraz po niej dzialamy-a mój mąż jaki szcześliwy:tak:;-)

reklama
a ja chyba wreszcie musze z ALA na podworko wyjsc a nie chce mi sie dzis nic... lenia mam jakiegoś czy co... dobrze, że obiad rano przygotowałam bo teraz to też bym pewnie nic nie zrobiła... mam jakąś zamułe siedze i patrze w TV a nic nie leci, tylko tak byle siedzieć... Ala tu koło mnie biega i już sie zaczyna wściekać więć musze ruszyć dupsko i wyjść z dzieckiem... ehhh chyba mi starość doswiera... do później dzieewczyny

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry