reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pallissa- mysle ,ze poczekaj jeszcze do poniedzialku i idz do apteki i kup najczulszy test jaki maja-lepsze sa te strumieniowe
maran-przyjemnosci na spacerku,u nas zaczelo padac-Tom konczy kopanie:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Witam Dziewczynki :)

Właśnie niedawno wróciłam do domku. U mojego męża jest kolega z córeczką więc mam pod opieką dwie dziewczyneczki, a chłopaki oglądają Kubicę :)
Właśnie wymślili,że jeszcze do kina na Smoki pojedziemy:blink:

Kinga super,że na usg wszystko w porządeczku. To kiedy testujesz???

mama to nieźle już mąż się przygotowuje mentalnie do Twojej ciąży, fajnie z tym śniadankiem :) No mąż na pewno nie może się staranek doczekać:happy2:

agnieszko dziękuję Ci bardzo za gratulacje. We wtorek idę do ginka, to może się dowiem coś więcej. Test zrobiłam 3 dni przed @ i wyszła słaba druga kreseczka. Wrzuciłam zdjęcie na ciążowym, może się dopatrzycie czegoś. Zobaczymy co z tego wyniknie :)

Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki :)

cześć SYLVI-fajnie Ci popoludnie mija;-)widzialam ten Twoj cień na teście:tak:;-)a kiedy robisz powtórke testu????bo u ginek.to pewnie na usg nie bedzie jeszcze nic widac:sorry: a mąż pewnie ze sie nie może doczekac rozpoczęcia starań:-D:-Dwiesz jak to chlopy:tak:im 2 razy nie mów :cool2:

Hej dziewczynki. Wrocilismy bo pogoda się zepsuła i teraz zjemy obiadek i posiedzimy w domku. Zechciało nam się ogorkowej i gotujemy ze sister. Mamy tu taki osobny domek z dwoma pokojami dwoma łazienkami i wspolną kuchnią. Fajnie jest

Kinga, jajniki często kłują po zpłodnieniu, może więc to ciąża - bądź dobrej myśli:-)
Mam takie odczucia, że w tym cyklu mi się udało, ale do testowania jeszcze trochę, nie chcę się nakręcać:zawstydzona/y:
Sol dobrze, że Karola już lepiej się czuje:tak:
Mam nadzieję, ze to tak jak ,jeżynka ,mówi bo mnie kłuje też, kinga ,lewy jajnik:tak:Ale w ogole to nie nic innego nie czuję:confused::confused:

PALLISSA- dokladnie,zlecial ten czas:tak:ja na dniach dostane @ i zaraz po niej dzialamy-a mój mąż jaki szcześliwy:tak:;-)
mama faktycznie szybko mija, już niedługo ty będziesz testować:-)
palissa mam nadzieję, że @ nie przyjdzie i wyjdą dwie kreseczki:tak:
agnieszka znaczy, ze masz pogodę, super u mnie leje:-)
mama jestem 75 km od poznania czy u ciebie też pada, bo jak nie to jedziemy na maltę:-)
Zapmarta pozdrawiam, co u ciebie, jak sie czujesz, mamy tydzień do testowania:-)
mara,jsorbek pozdrawiam
sol miłych imieninek:-p:-p:-p
sylvi pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję, ślij fluidki

Ostatnia edycja:
mama-rybka i piwko - zgrana parka w końcu rybka lubi pływać ;-)- życzę ci kochana owocnych staranek bo już niedługo:-)

Sol - udanych imieninek - teściowa się ucieszy z prezentu w postaci drugiego wnuka na pewno :-)

Sylvi - gratuluje

Palissa - zrób test w poniedziałek jeszcze raz - ja się boję ten czuły jutro zrobić bo boję się ze wyjdzie negatywny jeszcze :-(

jeżynka ja też mam takie pzreczucia choć test się boję zrobić - mam taki bardzo czuły i jak wyjdzie negatywny to klapa :zawstydzona/y:

czesc dziewczyny
wpadlam na chwile sie przywitac :) u nas slonko, chlopaki w parku a ja piore mezowe ciuszki, przywiozl mi wczoraj 3 walizki z londynu ehhhhhh a poza tym pakowanie!!!!, jutro jedziemy na poludnie francji na tydzien, moze do was zajrze jakos w miedzyczasie, zeby nadrobic zaleglosci i dowiedziec sie ktora zafasolkowala :)
3mam kciuki i do spisania, papapapa!

Witam się z powrotem, zaraz spadam powiesić pranie i obejrzeć film z mężem. A z informacją - tak jak sądziłam - brak jakiegokolwiek entuzjazmu a minimum krytyki. Dlatego właśnie nie chciałam mówić. Wrócę wieczorkiem jak mi Karola uśnie - miłego popołudnia wszystkim.

josephine - udanego odpoczynku :-):-)

kurcze nie wiem co robic jutro testowac czy nie - trochr boję się tej utraty nadziei :sorry:

Sol a to paskudna baba

czesc dziewczynki .... fatalny dzien tak mi smutno musze sie komuś wyżalic .....jestem u rodziców wyniosłam sie od Krzyśka .... a dopiero co mówiłam Iwonce zeby porozmawiała ze swoim ehhh pokłóciłam sie z krzyskiem i on powiedział ze to nie jest na pewno jego dziecko ....słuchajcie myślałam ze mi serce pęknie ....bo ja bym życie za ta kruszynke oddała którą nosze pod serduchem a tu taki cios prosto w serce.....przepraszam ale wiem ze wam moge sie wygadac:(:(:(

Ostatnia edycja:
reklama
Ja już wróciłam z ploteczek:tak: A tu takie wiadomości - SZCZĘŚLIWA słonko nie masz za co przepraszać -możesz nam się wypłakać:tak: Jak on Ci tak mógł powiedzieć?
Nie martw się - po czasie dotrze do niego jaki błąd popełnił:no::no: Tulę Cię bardzo mocno

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry