Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to przedzial miedzy 4 a 5 tyg
;-)
a jak nie to juz zaczniesz sie szykowac do nastepnego cyklu bo koncu sie uda

szalona:-)teskni za nami ,ale ma impreze-Kamila urodziny i nie moze wyjść na BBSZCZESLIWA- MI SIE TO NIE MIESCI W GLOWIEjak to masz sie wynosic!!!to nie moje dziecko!!!!!
noż do cholery!!! ja mialam kiedys chlopaka ktory bardzo lubil sobie wypic az pewnego razu mnie zdradzil i szybko sie dowiedzialam-i pamietam ze powiedzialam Mu wtedy ze pic trzeba umiec-bo On mi tlumaczyl ,ze on nie chcial i ze to przez alkohol,blebleble....skoro potem nie wiesz co robisz czy co mowisz to nie pij!!!!!!!!!!!!oczywiscie to bylo nasze ostatnie spotkanie...
a u Ciebie jest podobnie-czyli powiedzial to pod wplywem,ale przegiol na calej linii i pewnie jutro czy za kilka dni dotrze do niego............koledzy zaloza swoje rodziny i Go zostawia bo predzej czy pozniej kazdy rodzine zaklada.......
Slonko nasze trzymaj sie dla dzidzi i domyslam sie jak sobie spalil mosty u Twoich rodziców......

przeciez tacy byliscie szczesliwi i dobrze Wam bylo ze soba co sie stalo????czy to sie zbieralo od dawna czy teraz tak nagle???jejku-ostre slowa.....bardzo mi przykro,ze to przechodzisz i to teraz kiedy wlasnie Wam sie udalo......................................................

Musisz to wszystko przemysleć bo założe się, ze jak wytrzeźwieje to przypełza do ciebie a ty nie mozesz latwo mu przebaczyc. Przede wszystkim zrob wszystko zeby pozbyc sie tych debilnych kolegów, niech się ciebie boją i nienawidzą byle trzymali sie z daleka. Ale teraz przede wszystkim sie nie denerwuj i spróbuj sie odprężyc. Wszystko się ułoży, zrób tak bys była szczęśliwa tak jak masz w niku
czesc dziewczynki .... fatalny dzien tak mi smutno musze sie komuś wyżalic .....jestem u rodziców wyniosłam sie od Krzyśka .... a dopiero co mówiłam Iwonce zeby porozmawiała ze swoim ehhh pokłóciłam sie z krzyskiem i on powiedział ze to nie jest na pewno jego dziecko ....słuchajcie myślałam ze mi serce pęknie ....bo ja bym życie za ta kruszynke oddała którą nosze pod serduchem a tu taki cios prosto w serce.....przepraszam ale wiem ze wam moge sie wygadac![]()

przykro mi że usłyszałaś takie słowa i to teraz gdy zaczął sie dla Ciebie taki cudowny okres

superaśne masz te emotikony-wstawiaj je czesciej -milo popatrzec a za drinka dziekuje-skożystam poki jeszcze moge
;-)