reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
SYLVI- to piekna betka:tak:to przedzial miedzy 4 a 5 tyg:tak:;-)
SORBUŚ- zrób slonko bo jesli jestes to juz pokaze:tak:a jak nie to juz zaczniesz sie szykowac do nastepnego cyklu bo koncu sie uda:tak:
MARYLKA wszystkie nas pozdrawia,pokaz sie udal ma juz taka chuste do naszenia dzieci dla siebie:-D:-Dszalona:-)teskni za nami ,ale ma impreze-Kamila urodziny i nie moze wyjść na BB

Ostatnia edycja:
SZCZESLIWA- MI SIE TO NIE MIESCI W GLOWIE:no::no:jak to masz sie wynosic!!!to nie moje dziecko!!!!!:wściekła/y::wściekła/y:noż do cholery!!! ja mialam kiedys chlopaka ktory bardzo lubil sobie wypic az pewnego razu mnie zdradzil i szybko sie dowiedzialam-i pamietam ze powiedzialam Mu wtedy ze pic trzeba umiec-bo On mi tlumaczyl ,ze on nie chcial i ze to przez alkohol,blebleble....skoro potem nie wiesz co robisz czy co mowisz to nie pij!!!!!!!!!!!!oczywiscie to bylo nasze ostatnie spotkanie...
a u Ciebie jest podobnie-czyli powiedzial to pod wplywem,ale przegiol na calej linii i pewnie jutro czy za kilka dni dotrze do niego............koledzy zaloza swoje rodziny i Go zostawia bo predzej czy pozniej kazdy rodzine zaklada.......

Slonko nasze trzymaj sie dla dzidzi i domyslam sie jak sobie spalil mosty u Twoich rodziców......

Ja jestem w stanie wszystko znieść ale nie do takiego stopnia właśnie też mu powiedziałam lepiej napij sie mleka a nie % skoro nie potrafisz ....oczywiście zaraz zadzwoniłam do jego matki zeby nie było ze to ja jestem ta zła i zostawiam biednego Krzyśka ...... powiedziałam co i jak nie mogła uwierzyc ale powiedziała mi jedno ze jej sie wydaje ze moi rodzice maja na mnie wpływ i daltego rozwaliło mnie to na łopatki bo co sa za mna i nie pozwola mnie skrzywdzic chyba se kobitka żartuje..... teraz wydzwania do mnie ale nie odbieram .....

SZCZESLIWA-:szok::szok:nastepna...no wiesz co...:shocked2:mam nadzieje ze to wszystko sie szybko wyjasni bo takie nerwy to ostatnie czego Ci trzeba i bardzo dobrze ,ze masz wsparcie w rodzicach:tak::tak:

Właśnie odsłuchałam sobie wiadomość na poczcie głosowej " nie kocham ciebie tylko ta fasolke"
dziewczyny ja już mu nie wybacze.......
i juz nie mam sie czym zamartwiac nie warto.......:)

SZCZESLIWA- nie wiem co Ci napisac:eek::eek:przeciez tacy byliscie szczesliwi i dobrze Wam bylo ze soba co sie stalo????czy to sie zbieralo od dawna czy teraz tak nagle???jejku-ostre slowa.....bardzo mi przykro,ze to przechodzisz i to teraz kiedy wlasnie Wam sie udalo......................................................

Witam i ściskam was mocno, że tak rzadko ostatnio zaglądam
2137906kijdo2cvly.gif

Praca magisterska dzisiaj oddana promotorce, merytorycznie gites, lekkie poprawki techniczne więc jestem mega happy
k015.gif
z tej okazji stawiam drineczki
wtggpj.jpg
2akfhbr.jpg

Dla zaciążonych oczywiście wersja bezalkoholowa i soczek
x22q1d.jpg
oaccn8.jpg

u mnie w domciu żeby tego było mało to ostro remont trwa
b065.gif

Dla świeżych ciężaróweczek serdeczne gratulacje!

Edit:

Sczęśliwa - właśnie doczytałam :-(.... twojego faceta to tylko
c020.gif

zachował się okrutnie i domyślam się jak tobie musi być teraz ciężko, nie dość , że hormony buzują to jeszcze ci nie ułatwia. Z drugiej zaś strony może on tak zareagował ze strachu
d075.gif
Bardzo bardzo cię przytulam
a060.gif

Ostatnia edycja:
szczęśliwa nie myśl o tym i nie słuchaj gadania jego ani teściowej, nie czytaj wiadomości skoro jest pijany to będzie tylko się pogrążał alkohol jest upartym doradzcą. Biedulko, trzymaj sie mocno, tulam cie i pocieszam, Nie wiem jak mogł tak cię potraktowac. Nic go nie tłumaczy i nie masz obowiązku mu wybaczać. :-(:-(
Dobrze, że twoi rodzice cie wspierają:tak:Musisz to wszystko przemysleć bo założe się, ze jak wytrzeźwieje to przypełza do ciebie a ty nie mozesz latwo mu przebaczyc. Przede wszystkim zrob wszystko zeby pozbyc sie tych debilnych kolegów, niech się ciebie boją i nienawidzą byle trzymali sie z daleka. Ale teraz przede wszystkim sie nie denerwuj i spróbuj sie odprężyc. Wszystko się ułoży, zrób tak bys była szczęśliwa tak jak masz w niku:tak:
LorelainSUPER< SUPER Gratulacje. Ja prosze drinka bezalkoholowe chociaż wolę kamlikadze, ale może fasolka jest

Ostatnia edycja:
czesc dziewczynki .... fatalny dzien tak mi smutno musze sie komuś wyżalic .....jestem u rodziców wyniosłam sie od Krzyśka .... a dopiero co mówiłam Iwonce zeby porozmawiała ze swoim ehhh pokłóciłam sie z krzyskiem i on powiedział ze to nie jest na pewno jego dziecko ....słuchajcie myślałam ze mi serce pęknie ....bo ja bym życie za ta kruszynke oddała którą nosze pod serduchem a tu taki cios prosto w serce.....przepraszam ale wiem ze wam moge sie wygadac:(:(:(
:szok::szok::szok::szok:przykro mi że usłyszałaś takie słowa i to teraz gdy zaczął sie dla Ciebie taki cudowny okres

Sylvi gratuluję

reklama
LORELAIN- witaj i gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak: superaśne masz te emotikony-wstawiaj je czesciej -milo popatrzec a za drinka dziekuje-skożystam poki jeszcze moge:tak:;-)
WISIEŃKA- przykre to co Ja spotkalo-jak juz sie doczekali fasolki to taka jazda:-(:-(i masz racje -nic Go nie tlumaczy.......nie wiem co bym zrobila w takiej sytuacji
SZCZESLIWA- ale masz nas i my Cie nie zawiedziemy:-)na nas mozesz liczyc-bedziemy Cie wspieraly jak umiemy!!!!!!!!!

LOPOP- witaj ,fajnie ze wlecialas:))co tam u Ciebie?????????

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry