reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Szczęśliwa - kawał normalnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie powiem czego z niego - nie wiem co ci radzić bo z minuty na minute facet pogrąża się coraz bardziej i coraz trudniej będzie ci wybaczyć - i nawet nie wiem czy powinnaś a raczej wiem że nie powinnaś tylko rozum to jedno a serce to drugie - przytuam mocno i jakkolwiek się to nie skończy to mam nadzieję, że będziesz szczęśliwa

mama - dzięki - i masz rację co ma być to będzie kiedyś się musi udać - już jedno dziecko mam więc bezpłodni nie jesteśmy :sorry2:
Może razem zaciążymy :-)

Lorelain
- gratulacjony :)

reklama
Właśnie odsłuchałam sobie wiadomość na poczcie głosowej " nie kocham ciebie tylko ta fasolke"
dziewczyny ja już mu nie wybacze.......
i juz nie mam sie czym zamartwiac nie warto.......:)
taki tekst najpierw że to nie jego a teraz kocha
kochana niech spada na drzewo liście prostować- przepraszam za takie słowa ale wkurza mnie to bo zachowuje sie jak jakiś niedojrzały gówniarz
wiem może nie spodobał Ci się to co napisałam ale cóż.... najważniejsze że masz oparcie w Rodzicach Twoich

mama - dzięki - i masz rację co ma być to będzie kiedyś się musi udać - już jedno dziecko mam więc bezpłodni nie jesteśmy :sorry2:
Może razem zaciążymy :-)

SORBUŚ- moze zaciążymy razem,ale tym czasem trzymam kciuki za jutro!!!!!!!!!trzymam mocno az mi palce sinieją:))

LOPOP- co tam u Ciebie?fajnie,ze wlecialas!! :)

mama dzięki naprawdę - normalnie jestem w szoku jak szybko się odnalazłam tu z wami - co prawda nie nadążam czasem z czytaniem ale bez Was juz dawno bym się załamała chyba jakby mi się nie udało jutro a wiem ze nawet jak łezka poleci to będzie dobrze i w końcu się uda

Witajcie lopop i jsorbek
szczęśliwa odpusc na razie bo po prostu nic nie wymyslisz a tylko sie nakręcisz i nadenerwujesz:-(:-(
Ja troszkę znikam oddaję kompa siostrzencowi, potem zajrzę, pozdrawiam:-)

SORBUŚ- moze zaciążymy razem,ale tym czasem trzymam kciuki za jutro!!!!!!!!!trzymam mocno az mi palce sinieją:))

LOPOP- co tam u Ciebie?fajnie,ze wlecialas!! :)
no jakoś ostatnio bardzo zajęta jestem jeszcze dzisiaj synek niedomaga nie wiem jakieś przeziębienie bo nawet wysokiej gorączki nie ma ale mówi że wszystko go boli więc czeka mnie ciężka noc a jutro na przyjęcie jedziemy
a tak to czekam

Szczęśliwa - grunt to spokój, nie chce ci nic doradzać ani się wtrącać bo to bardzo trudne decyzje i nie chciałabym cię sugerować w żadną stronę. Wiedz , ze zawsze cię tu chętnie przytulimy i pocieszymy ;-)

jsorbek - ja jestem straszliwie ciekawa twojego testu
c014.gif
a115.gif
mówię ci kochana będzie
a207.gif

Wisienka - korzystaj puki możesz bo fasolka jak jest to jeszcze jej nic nie zaszkodzi
b010.gif

ej wiecie co?... normalnie prawie zawało dostałam. Siedzę sobie z wami i tu piszę jakby nigdy nic, w domu cisza i spokój, chłopaki układają panele i piwkują, Aż tu NAGLE JEB CIUL DUP WIERCĄ MI WIERTARKĄ ZA PLECAMI Tak się przestraszyłam, że prawie z krzesła spadłam
e040.gif
e040.gif
e040.gif

Ostatnia edycja:
SORBUŚ- bardzo sie ciesze ,ze dobrze sie u nas czujesz:tak::tak:;-)fajna mamy atmosfere na watku i to zasluga nas wszystkich-szanujemy sie i wspieramy i pomagamy jak mozemy:tak::-Dpewnie,ze sie uda-bociany dopiero zaczynaja sie zlatywac:tak::-pi tak jak piszesz-jedno dziecko macie wiec z Wami wszystko si:cool2:
SZCZESLIWA- ja rowniez nie moge Ci nic radzic bo to Twoje zycie i Ty najlepiej znasz sytuacje,ale jestesmy z Toba cokolwiek postanowisz...

Ostatnia edycja:
Szczęśliwa - grunt to spokój, nie chce ci nic doradzać ani się wtrącać bo to bardzo trudne decyzje i nie chciałabym cię sugerować w żadną stronę. Wiedz , ze zawsze cię tu chętnie przytulimy i pocieszymy ;-)

jsorbek - ja jestem straszliwie ciekawa twojego testu
c014.gif
a115.gif
mówię ci kochana będzie
a207.gif

Wisienka - korzystaj puki możesz bo fasolka jak jest to jeszcze jej nic nie zaszkodzi
b010.gif

ej wiecie co?... normalnie prawie zawało dostałam. Siedzę sobie z wami i tu piszę jakby nigdy nic, w domu cisza i spokój, chłopaki układają panele i piwkują, Aż tu NAGLE JEB CIUL DUP WIERCĄ MI WIERTARKĄ ZA PLECAMI mg]http://www.cosgan.de/images/midi/boese/a055.gif[/img] Tak się przestraszyłam, że prawie z krzesła spadłam
e040.gif
e040.gif
e040.gif
przeszkadzają Tobie w on-line z nami w sobotę wieczorem ? sąsiedzi???

reklama
WISIEŃKA- papa,odpoczywaj i ciesz sie towarzystwem siostry:tak:
LOPOP- Moze daj synkowi nurofen-dziala przeciwzapalnie i moze troce zdusi chorobe:sorry2:
my tez czekamy....ale sie doczekamy;-)
LORELAIN- pewnie tez bym z krzesla spadla jakby mi za plecami wiercili:eek:my niedlugo tez zaczynamy remont:tak:jak tam wizja sypialni-gotowa??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry