reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Stokrotka - rozgość się i nie przestrasz ile te baby piszą :-p

Jeny najchętniej już bym spać poszła ale jeszcze jasno na dworze i Karola jeszcze nie uśnie :-) Napiłabym się Tigera ale się ciupkę boję :-p A na dodatek brzuch mnie boli z przejedzenia i mam wyrzuty sumienia o wagę więc chyba zacznę uważać na jedzenie i jego ilość :-p

Sol - ja w ciąży byłam uzależniona od snikersów :-D:-D:-D

przyklejają już tapete na ścianę... strasznie jestem ciekawa efektu :confused:

Mam nadzieje, że się już teraz szybko wyrobią, bo bidne dziecko u babci czeka, podobno juz ma kurtkę i buty przygotowane i czeka na rodziców eeeh bidulek. Jak go przywiozę do domu to koniecznie musze się z nim pokokosić w łóżku :)

Ostatnia edycja:
reklama
:-) w takim razie bardzo dziękuję :-) Widzę , że niektóre z Was mają już maluszki :) A czy jest tu jakaś kobietka , która stara się o swoją pierwszą dzidzię ?

Są są - jak się cofniesz parę stron to możesz po sygnaturach sobie zobaczyć ile tu jest przyszłych pierworódek :-D Jak chcesz dołączyć do stronki to napisz datę ostatniej @ i długość cyklu a dodam suwaczek :-D Link w moim podpisie "Lista staraczek"

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Są są - jak się cofniesz parę stron to możesz po sygnaturach sobie zobaczyć ile tu jest przyszłych pierworódek :-D Jak chcesz dołączyć do stronki to napisz datę ostatniej @ i długość cyklu a dodam suwaczek :-D Link w moim podpisie "Lista staraczek"

o właśnie tak ap ropo, czy mogłabyś mnie wykreślić z czerwcowego testowania, a wpisać ze rozpocznę starania lato/jesień?:sorry2:.... z góry bardzo Ci dziękuje dobra kobieto
c018.gif

Stookrotka - napisz parę zdań o sobie
c033.gif

LORELAIN- jaka masz sliczna fotke nad suwaczkiem Mateusza:tak::tak::tak:piekna kobieta z Ciebie:-Dmoze jak juz bedziesz miala ta tapete to wstaw taka malutka fotke-bedziemy podziwialy:tak::tak::cool2:
STOOKROTKA- witam,rozgość sie i niech Ci z nami bedzie mil:tak:
SOL- jedz na zdrowie!! a Tigerek chyba musi poczekac:sorry:

:-)Dobrze , fajnie więc tak : ;) Data ostatniej @ - 6.05.2010 . cykl 27 dniowy .:tak:
A o sobie :) hm. Mam 22 lata , po ślubie jesteśmy prawie roczek :-) Studiuję pedagogikę i już od dłuższego czasu marzymy o dzidziusiu . Starania zaczęliśmy w lutym także to dopiero nasze początki, ale jak widać narazie bez skutku , ale może w tym cyklu? właśnie zaczęłam dni płodne :-)

Stookrotka dodana :-D Fajna jest pedagogika - też miałam iść ale ... :sorry: A czasem się nie przejmuj - fasolka przyjdzie w odpowiednim albo najmniej odpowiednim momencie :tak: :-D

Jezu - dziewczyny niech mnie która od poniedziałku ciśnie do pisania pracy bo do soboty muszę skończyć :szok: 22 jest mój promotor w Kielcach i muszę to mu oddać żeby przyjął i do końca miesiąca muszę wszystko złożyć w dziekanacie :dry: Jeny kiedy mi te dwa tygodnie zleciały :sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
STOKROTKA- no to powodzenia w staraniach i wiesz ,ze wszystkim nam sie uda:tak:i sa tu kobietki ktore staraja sie o pierwsza dzidzie i sporo takich co staraja sie o druga a poki co ja i EWCIA822 - staramy sie o trzecie:tak:tak wiec widzisz,ze pasujesz tu i pisz duzo i zagladaj jeszcze czesciej;-)a sad do nas piszesz????ja Poznan,mam 31 lat-skoncze w lipcu,jestem 7 lat po slubie...

reklama
Hejka
Jestem już po bardzo wyczerpującym dniu,właśnie wcinamy kolacje,nie długo myję synka i laptop jest tylko dla mnie :-D

Witam wszystkie dziewczyny :-)
Sol dublujesz posty ehh :tak:;-)
Agusia wyczytałam co się stało,tak mi przykro,na pewno sobie wszystko wyjaśnicie kochana,bądź dzielna :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry