reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Stookrotka dodana :-D Fajna jest pedagogika - też miałam iść ale ... :sorry: A czasem się nie przejmuj - fasolka przyjdzie w odpowiednim albo najmniej odpowiednim momencie :tak: :-D

dokładnie, ani się obejrzysz a już będzie fasolka :-D:-D:-D

mama
- obiecuje, że zrobię wam zdjęcie i to może jeszcze dzisiaj ( ale światło nie teges ), całego pokoju walne fotke, jak już będzie ładnie wykończony żeby był efekt :happy2:

Sol -
c017.gif

oglądam sobie serial usta usta... uwielbiam go
92.gif

aaaaaa zapomniałam dopisać... pedagogika nie w moim stylu:) jeszcze fizjoterapia i resocjalizacja :) trzy kierunki które byłam pewna , że nigdy nie pójdę
201.gif

Ostatnia edycja:
reklama
:tak:ahhh bardzo dziękuję za dodanie do szanownych Staraczek ;P A co do pedagogiki to naprawdę fajna sprawa :) a wracając do fasolki , to zawsze (niestety) tak jest , że jak człowiek coś planuje to nie wychodzi , a gdy nie jest po jego myśli to wtedy jak najbardziej ;) hehe , ale może będziemy w tych 25% par(tak gdzieś czytałam) , którym udaje się zajśc w ciążę w jednym z pierwszych cykli :)

Sol rozumiem :)Dobranoc!
mama witam witam:)

ok idę myć synka nie długo wracam :do laptopa bo mam dużo zdjęć nad którymi muszę popracować no i do was na ploteczki muszę wpaść tak:

No więc ja piszę z Bydgoszczy :) mama05 na pewno wszystkim nam się uda , pozytywne nastawienie jest najważniejsze ! :) A pedagogika jest fajnym kierunkiem , ale wiadomo , że każdy z nas ma inne upodobania i dobrze , że się różnimy bo inaczej wszystkie byłybyśmy skrajnościami 50% matematyczek i 50% humanistek ;D PS: Też właśnie oglądamy USTA USTA ;p ten filmik jest najlepszy :)

stookrotka-ja mam sporo rodzinki pod Bydgoszcza a ja ze Szczecinka pochodze a tu na studia kosmetyczne przyjechalam ,poznalam mojego obecnego męża i zostalam-to juz 11 lat a kilka lat temu zrobilam studia socjologiczne-socjologia kultury:tak:;-)takze humanistka;-)
agnieszka-ja za chwile poprosze Toma zeby mi wstawil fotki na :ninja2: i mam nadzieje ze sie uda-jak wstawi dam znac:tak:film sie wlasnie skonczyl wiec zaraz Tomi zasiada:-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry