reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama05 do Anglii na Komunie i nieco poszaleć po sklepach do Doncaster tak dokładniej ;-)
No to mnie pocieszyłaś :-p trudno jakoś radę sobie dam choć jest ciężko. W ciąży z synusiem miałam podobnie. I miałam nadzieję ,że teraz będzie inaczej. Ale najbardziej się boję że będę rzygała całą ciąże jak z Maciusiem chodziłam.
mama05 czy Twój luby ma na imię Tomek bo mój tak się zwie :-p
Lorelain śliczny synuś.
pysia888 owocnych starań życzę.

reklama
STOKROTKO, my jeszcze nie staramy sie. Czekamy do slubu :)))) ja tez studiowalam pedagogike resocjalizacje i mam licencjata

MAMA, witaj :)

LOPOP -noż ta tesciowe:eek:ale rozumiemy,fajnie ze wrocilas:tak:
LORELAIN- super rodzinka;-)
STOOKROTKA- musisz wejsc w ustawienia(u gory strony) i tam jest avator -wejdz w niego i tam wstawiasz;-)powodzenia!!
EWCIA3004- hejka ,a co tam za pyszne ciacho robisz????poprosze kawalek albo dwa..

Ah tak :) No ale po ślubie przyjdzie czas na dzidziusia więc pewnie niebawem i Ty będziesz wypatrywać maleństwa :) Ja nie mogę się doczekać jak to będzie . Narazie 2 dzień płodny , szkoda że nic nie jest pewne :(

Marcepanek - też uwielbiam robić w Anglii zakupy, jestem wręcz prawie uzależniona

Tu jeszcze ja w całej okazałości - mama specjalnie dla ciebie !:-):-):-)
2ufyhhk.jpg

ooo i jestem już na dobre,mąż mi pomógł i mam w końcu czas dla siebie:))

Lorelain dziękuję,cieszę się że zdjęcia się podobają:)
mama czekamy na fotki:)

LOPOP -noż ta tesciowe:eek:ale rozumiemy,fajnie ze wrocilas:tak:
LORELAIN- super rodzinka;-)
STOOKROTKA- musisz wejsc w ustawienia(u gory strony) i tam jest avator -wejdz w niego i tam wstawiasz;-)powodzenia!!
EWCIA3004- hejka ,a co tam za pyszne ciacho robisz????poprosze kawalek albo dwa..
no i nawet nie zdążyłam się pożegnać ale wiesz z drugiej strony nie dziwię się teściowej bo ona jest w wieku mojej babci (71lat) więc jej trudno zaakceptować taki postęp techniki:)

reklama
MARCEPANEK- tak,mój mężulo to Tomek;-)Tomki fajne chlopaki:tak:;-)
LORELAIN- dziekuje-piekny masz usmiech i ten ogród.....ogrodnictwo to moje hobby:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry