reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
no i doła załapałam momentalnie patrząc na jedno zdjecie...... :///
znikam
do pozniej!
:-(

SORBUŚ- przyjemnego piwka;-)
SOL I SYLVI- dzieki za fluidki -nalapalam ile moglam a jak zajde to przekaze dalej:tak:
SYLVI-juz tam Ci napisalam na ciążowym;-)
ASIUASIU- jak sie czujesz??witam i fajnie,ze wlecialaś do nas:tak::-)
MARAN- jak Alicja-dobrze juz ,leki pomogly??buziaki:cool2:
EWCIA822- witaj i sliwki najlepsze:tak:;-)wybawieni???
LORELAIN- wyslalam Ci na PW:tak:

czesc kochana dziekuje zle :PPPPPPPP haha mdli mnie tak do 16 to bez zycia jestem arbuzy jem non stop mieso ble :) bardzo bola mnie piersi ostatnio w nocy sie obudzilam tak mnie bolaly i zastanawialam sie czy moga wybuchnac :)) ale mimo tego jestem szczesliwa wymiotow jako takich nie mam 2 razy sie zdazylo wiec jesli o to chodzi to dobrze caluje cie kochana

mama - dzięki wypiję za twoje szybkie zaciążenie i nie tylko za twoje ale wszystkich staraczek tu i za dzidziolki w brzuniu też

Palissa- widzisz wciąż jest nadzieja

Sol - jak sobie wyobrażam takie dziecko całujące brzuszek to mi się taka cudna reklama przypomina - piękny widok

Ewcia to fajna macie pracę

Szczęśliwa - co tam u Was - jak samopoczucie kochana ??

Ostatnia edycja:
Ewcia super,bardzo mi się podoba i ze spódniczką nawet a Ja ze spódniczką szukam:))
Za raz zerknę na ich stronkę,muszę doczytać czy wysyłają za granice też...:))

mama - dzięki wypiję za twoje szybkie zaciążenie i nie tylko za twoje ale wszystkich staraczek tu i za dzidziolki w brzuniu też

Palissa- widzisz wciąż jest nadzieja

Sol - jak sobie wyobrażam takie dziecko całujące brzuszek to mi się taka cudna reklama przypomina - piękny widok

Ewcia to fajna macie pracę

Szczęśliwa - co tam u Was - jak samopoczucie kochana ??
no nie wiem niema@ test negatywny!!!nie wiem co mam myslec poczekam ten tydzien w przyszlol niedziele test powinien juz wyjsc?????

reklama
Witam. My zaliczyliśmy juz dzisiaj zwiedzanie i ryby a teraz Pol ogląda kubicę a ja trochę popiszę. Po kubicy wyjeżdzamy do domku. Złapało się kilka okoni, było przyjemnie, nawet słoneczko wyjrzało. Cos mnie dalej jajnik kłuje??? :shocked2:
malodam, marylka, sorbus szkoda, ze @ przyszła ale trzymam kciuki za następny cykl.:tak: Fluidki od sol i marcepnka na pewno pomogą.Dzięki dziewczyny. :-)
zapmarta trzymam kciuki oby to była fasoleczka juz tylko 5 dni niepewności. Ja tez czekam z niecierpliwością i boję się myslec pozytywnie bo mogę sie rozczarować:dry:
agnieszka , ewcia
Pol też na f1:-) Mogę posiedzieć z wami:-)
lorelain wysyłam ci dane i zapraszam na nk, tam mam masę zdjęć:-)
Dziewczyny z zamnkniętego macie moje dane i tez mozecie mnie znaleźć na nk bo mi tu tak net zamula, ze wy będziecie szybciej:-)
mama jakie kupilaś słodkości?:-), mniam:-)
sol super Karola się zachowuje, słodka coreczka. :-)
Witam całą resztę :-)
Idę oblukac was na zamknietym:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry