reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wiśieńka spokojnie,wiesz pewnie dużo osób siedzi i dlatego się muli :))
Ewcia poszukam jeszcze na www.ebay.com.uk jak niczego ciekawego nie znajdę to po molestuję o zakup tesciową:))
A co do staranek to jeżeli nie ma przeciw skazań to pewnie zaczynajcie szybciej...:tak:

Nie wchodzi mi ta stronka:confused:
No a ze starankami... muszę to przemyśleć.
Niby tamten powiedział, że jeszcze 3 miesiące, a mój, że sierpień...
troszkę się boję, bo nie patrząc ta cesarka była. Nie męcze już Was, po prostu muszę podjąć jakąś decyzję, a jaką, to się okaże z czasem...

Zapmarta- trzymam &&& aby była to fasolka;-):tak:

WISIEŃKA- nakupilam paczków z dzemem i ajerkoniakiem,pychna ,mieciutka halke z kruszonka i wlasnie wcinamy a do tego kawa:tak:pogada taka ,ze slow brak i glowa boli przez to cisnienie:dry:
ZAPMARTA- trzymam kciuki z calych sil za Ciebie i Wisieńke,zeby za 5 dni testy pokazaly Wam 2 kreseczki:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
EWCIA3004-strój super a jesli chodzi o zaczecie staran w lipcu to moze tak ze spokojem do tego podejdz,ze tak niby tylko pocwiczycie przed sierpniem;-)ze tak tylko niby bys chciala,ale w sumie nie wiadomo-wiesz...tak na luziku,bez parcia i moze,moze....a jak nie to juz od sierpnia na calego;-):tak:

Dziewczyny to cudowne jak ona głaszcze i całuje dzidziusia :-D Aż mi się łezka w oku kręci :-D

A ja zamiast kurde pisać to zacząłem oglądać ciuchy - a niech was ... :wściekła/y: :-p :-D

Agnieszka- jednak zostanę przy tamtym z halens-a i zamówię, a jak będzie coś nie tak, to zwrócę:tak:

Mama- też jest myśl:blink: przecież nikt nie mówi, że za pierwszym razem musi się udać, no a jakby się udało no cóż ćwiczenia przed sierpniem zaliczone by były na 6+:-)

A co do pogody, to jest straaaaszna:dry: a u nas jest tak od jakichś dwóch tygodni:wściekła/y:

Sol- słodkie to musi być jak Karolka całuje i głaszcze brzusio:tak:

reklama
Ewcia mi też się podoba ten z halens-a muszę pogadać z teściową albo bratem bo czytała ale nie wysyłają za granice niestety :(Jak na razie szukam na ebayu ale nic ciekawego tam nie ma:(
Sol to musi być piękny widok:)
Wisieńko Ja także 3mam za Ciebie mocno kiukasy bardzo bym chciała aby wam się udało:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry