reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ZAPMARTA- ja mysle ze i do piatku bedzie Ci ciezko wytrzymac wiec testuj w piatek a jakby co to w ndz.lub w poniedz. powtórzysz...:))

AGNIESZKA- ja tez pisalam do SZCZESLIWEJ o 15.00 i napisala mi ze jest na komunii ,ze czuje sie dobrze i pozniej jedzie na chwile do Krzyska-napisala mi pol godz.temu:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam popołudniowo:-):-)
Wczoraj nagle znikłam - kumpela zadzwonila i jak rozmawiałyśmy to na Skype odezwał się mój tato i nie zostałam już dopuszczona do laptopa:-(;-)
U nas też pogoda do bani:no::no:a zapowiadali słoneczko:wściekła/y::wściekła/y: ach te prognozy:baffled:

MAMA - jeden suwaczek już zniknął:tak::tak: a zaraz pojawi się następny;-);-)
EWCIA - super strój:tak: No i fajnie że mężuś taki zaangażowany:-)
WISIENKA,ZAPMARTA - trzymam kciuki za fasolki - bo objawy macie fasolkowe:-D:-D
SOL - cudne musi być uczucie jak Karola całuje brzuszek:tak:
MARYLKA - szkoda że @ przylazła:-(
SORBUŚ - tak mi przykro:-( jak tak dalej będzie idź do ginka
AGNIESZKA - witaj:-) przeslij mi trochę słonka kochana :cool2::cool2:

Agnieszka, Mama- także myślałam co tam u Szczęśliwej

Pysia- zrobię tak jak Mama napisała ;) od lipca zaczniemy jako tako, a jak się uda, to będzie super :D

AGNIESZKA- ja tez pisalam do SZCZESLIWEJ o 15.00 i napisala mi ze jest na komunii ,ze czuje sie dobrze i pozniej jedzie na chwile do Krzyska-napisala mi pol godz.temu:tak:
aaa rozumiem no ciekawa jestem co tam u niej,mam nadzieję że zajrzy do nas nie długo:)
AGNIESZKA - witaj:-) przeslij mi trochę słonka kochana :cool2::cool2:
Nika Witaj!
Proszę bardzo kochana:)
384.gif

NIKA- czesc,no 1 suwaczek skonczyl swoj zywot i teraz czekam na @ jak dostane to zrobie suwaczek do testowania tylko nie wiem czy cykle beda tak jak przed hormonami 25,27 czy 28.......no zobaczymy-zrobie na 28 dni..:tak::tak:
WISIEŃKA- bardzo ladnie wychodzicie na zdjeciach i we wszystkich komentarzach musialbym pisac SUPER wiec nie wszystkie skomentowalam;-):-)wygladasz gora na 27 lat:tak::tak:

Witam dziewczynki :) Widzę , że na forum wiosna w pełni ;) Piękne słonko się pojawiło i jak tu czytam to bardzo prawdopodobne aż 4 kreseczki już wkrótce :D Fajnie dziewczyny , trzymam kciuki :)

MARYLKA, mam nadzieje ze w tym cyklu sie uda. a mamie faktycznie do twarzy z chusta. Jeszcze musicie sie postarac o malenstwo i tyle :)))

EWCIA, ja bym byla za. Bysmy we dwie rozpoczely w lipcu i margolcia chyba tez

MAMA, dzieki za info od szczesliwej. Mysle o niej caly czas :((( bidulka

reklama
STOOKROTKA -Witaj ,fajnie ,ze wlecialas do nas:tak:jak tam dzialacie???;-)
PYSIA- witaj,ja tez mysle jak tam sprawy u Szczesliwej....pewnie wleci wieczorkiem albo jutro-jak bedzie w stanie....
EWCIA3004- a bierzesz juz kwas foliowy???

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry