reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No cieplutko na wątku się nam zrobiło:))
Kochane nie długo uciekam na obiadek ale zajrzę do was bo mąż mnie opuszcza za godzinkę,wychodzi z chłopakami :)

MAMA - tak już działamy drugi dzień , a dokładniej wieczór ;-)hihi , kto wie, kto wie:) Może będzie to szczęśliwy cykl ;) a właśnie mi się przypomniało , że jak ostatnio (tydzień temu) byłam z mężem u jego babci i wybraliśmy się na chwilę do marketu no i zobaczyłam jakiś ciuszek , a on poszedł na salę po jakieś zakupy , no i w tym sklepiku z ciuchami stały 3 kobiety . Jedna to sprzedawczyni , druga starsza kobieta z córką od 26letnią i z maleńką dziewczynką na rękach i rozmawiały właśnie o trudnościach w zajściu w ciążę (ta sprzedawczyni nie mogła zajść ) i wtedy ta starsza kobieta powiedziała " to niech Pani pogłaszcze moją wnuczkę" (tą maleńką)(że to niby ma szczęście przynieść) No i ona pogłaskała , i odwróciła się w moją stronę i mówi , Pani też niech pogłaszcze ;) Jakoś nie za bardzo wierzę w przesądy , ale pogłaskałam hehe , tak dla zasady . No i ta babka powiedziała wtedy , że za rok się spotkamy i ja i ta sprzedawczyni będziemy już mamami ;P Trochę śmieszne , ale jakoś CHCĘ w to wierzyć ;)

STOKROTKA, PYSIA - witajcie:-)

Witajcie dziewczynki , Witajcie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mama- tak biorę od 1 maja. Mam nadzieję, że jak będę brać dwa i pół miesiąca, to nic się nie stanie:confused: bo jak coś to ok 20 lipca powinnam mieć owulke tak mniej więcej:-p

mam juz tak dość siedzenia w domu,ale w taka pogode to bez sensu jechac do centrum handlowego bo nie o to mi chodzi-wolalabym przegonic dzieci na powietrzu,ale u nas taaakie wichry,ze normalnie psa nie wygonisz i tak siedzimy w domu-a na ogrodzie tyle pracy:sorry2:...zaraz Domi sie pewnie obudzi i zycie wroci bo teraz ja na BB ,Zuza bajka a Tom ksiązka.....

STOOKROTKA- to takie niegrozne z tym glaskaniem a jakie mile-ja teraz wszystkie kumpele glaskalam po brzuszkach jak byly w ciazy zeby troche ciazowych fluidkow nalapac:):):))))
EWCIA-Od 1 maja mowisz..... wystarczy-najwazniejsze,ze bierzesz ,ja tez lykam:))

Ostatnia edycja:
NIKA, witaj
MAMa mam nadzieje, ze u szczesliwej sie wszystko jakos ulozy, po jej mysli
STOKROTKA, tez nie wierze w takie brednie :))) Jak widze jakiekolwiek malenstwo to chcialabym miec juz swoje :)

No ja też :) BARDZO :) Mój M nawet jak jestem w pracy to pisze do mnie sms w stylu "Jak się czuje mamusia naszych przyszłych dzieciaczków" On chyba chce bardziej niz ja , choć nie wiem czy to możliwe :D

reklama
No u nas piękna pogoda dziś tzn.świeci słońce ale wieje chłodny wiatr.Planów na dziś nie mamy żadnych.Dobrze że jutro do pracy a mały do przedszkola :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry