reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MAMA, oj pogoda nie zacheca do jakichkolwiek wyjsc. Jest okropnie. Nie dosc ze pada to wieje okropnie wiatr brr

reklama
STOKROTKA - przesądy przesądami ale ten akurat bardzo miły:-) I oby się sprawdził:-):tak::tak:

Fakt przesądy to zupełnie inny świat , ale z rozmowy z tymi Paniami wynikało , że były bardzo życzliwe . Nawet jak powiedziałam że "nie dziękuję" to powiedziały , że jeśli jestem wierząca to własnie mam podziękować , i że to nie są żadne wróżby :P zobaczymy :D

acha-no i zapomnialam-wczoraj pisalam do BIBINKI jak tam Je mężowi poszlo na maratonie no i... na 180 startujacych byl 24:szok: a w swojej kategorii 7:szok:takze super i napisala ze czas polepszyl:tak::tak:no i kozystaja z bycia we dwoje-spacery jedzonko w knajpce,przytulanki;-)fajnie-potrzebne Jej-IM- to bylo:tak:

STOKROTKA hi hi
Ja pamietam jak raz bylam u rodzinki i uslyszalam "podnies ta torebke z ziemi bo ci pieniadze uciekna" tak jakby to mialo jakis wplyw :\ a wiadomo, ze pieniadze sie nigdy nie trzymaja, bo to zawsze sa jakies potrzeby finansowe, a pewnie jakas babka tak polozyla i jej uciekaly hehe i stad takie przesady. Pare razy cos sie sprawdzi i tak poplataja pozniej hehe

No dokładnie ;) Ludzie z nudów nawet wymyślają takie niestworzone rzeczy że szok. Ja pochodzę z podlasia a to jest przy granicy ruskiej i żebyś wiedziała co tam sie dzieje. Jakie czary te baby odprawiają to szok. Wrzucają np komuś bieliznę na podwórek , np na rozbicie małżeństwa itp. albo chodzą i zauraczają dzieci , że te się póżniej duszą np. szok

reklama
Ewcia widziałam już to łóżeczko niedawno :)I też się nim zachwycałam :D Przepiękne i ten misio naprawdę urocze :D

Naprawdę jest superaśne, a w dodatku nie dość, że śliczne to będzie nam idealnie pasować do pokoju, ponieważ meble mamy w takim ciemym kolorze, a ściany brązową i beżowe:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry