reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
SOL- milego wybierania w szmatkach;-):-)
WISIEŃKA- juz lece na NK:tak:
AGNIESZKA- paczek juz w brzuszku;-):-)

reklama
Agnieszka- a może a nóż Ci wyślą:tak:

Dziewczyny ja widzę jak mój Krzysiek także pragnie drugiego Dzieciaczka i tak ciepło mi się robi na serduchu:zawstydzona/y: no i chyba jednak ten lipiec wejdzie jako tako:sorry2:
Wczoraj mi powiedział, że widział taką fajną wanienkę dla Bobasa w sklepie Dziecięcym:sorry2:
po prostu mnie zszokował i łezki mi poleciały, że nawet rozgląda się za takim rzeczami i chodzi po sklepach Dziecięcych...

Ostatnia edycja:
WISIEŃKA- zdjecia super-Pol wyglada mi na cieplego i milego gościa-On chyba nie umnie sie klucić ,co???;-):-)a Twoj syn:szok::szok::szok:ciezko uwierzyć ze masz takiego duzego faceta w domu:-plece dalej ogladac:tak:

EWCIA- bo On tez bardzo przezyl to co sie stalo i widac z tego co pizesz ,ze rownie mocno chce drugiego malusza,az mnie za serce scisnelo jak przeczytalam Twojego posta.........z calego serca i ze wszystkich sil zycze Wam pieknego,zdrowego maluszka!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Karol śpi już 2,5 godziny. Pogoda taka sobie, więc niech drzemie...

oj nie wiem jak my z wisieńką wytrzymamy... i sama nie wiem kiedy testować, bo w piątek wypadnie mi 29 d.c., a ostatnio moje cykle po odstawieniu taletek były: 30, 30 i 29 dniowe, więc myślę, że spokojnie w piątek mogłabym zatestować. A z drugiej strony w ciaży z Karolem pierwszy test wyszedł negatywnie. Wolałabym mieć teraz pewność, że we właściwym dniu go robię.

zapmarta to za testuj w piątek i jak wyjdzie negatyw to powtórz test po 2,3 dniach.Wtedy będzie już sporo po spodziewanej @ także będzie wiadomo :)3mam kciuki za piękne 2 kreseczki:))

reklama
EWCIA3004, jejku... slonce mam nadzieje, ze doczekacie sie upragnionego malenstwa. Mezus juz sie rozglada za rzeczami dla malenstwa? Widac, ze bardzo chcecie tej fasolki. A co do lipca to zacznijcie w lipcu tak jak my :))) A stroj superowy :)))

SOL, Karolcia sie przejela rola siostry. Musi to byc slodkie jak sie przytula do brzusia i go caluje :) ach, te dzieci

MAMA, ho ho slodkosci nakupiliscie :))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry