Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja 1 mialam negatywny a czulam ze cos jest "nie tak " zrobiam 2 po tygodniu i wyszedl pozytywny takze nie denerwuj sieno nie wiem niema@ test negatywny!!!nie wiem co mam myslec poczekam ten tydzien w przyszlol niedziele test powinien juz wyjsc?????
no to jest to ze nie wiesz do konca co kupujesz ale powiem ci ze dziewczyny moje zamawialy wlasnie z tego halens tzn kolezanki hihi i super te ciuszki jedna wlasnie stroj zamawiala to taki sliczny od razu [pytalam gdz\ie kupila a ona ze wlasnie zamawialaAsiuasiu- bardzo mi się spodobał jak go tylko zobaczyłamtylko wacham się jeszcze z tym kupnem, bo nigdy stroju tak nie zamawiałam
Agnieszka- cieszę się, że mogłam pomóc;-)
w ostateczności zawsze mogę zwrócić:-)Witaj Wisieńkaagnieszka , ewcia[/B] Pol też na f1:-) Mogę posiedzieć z wami:-)

Dziękuję ;-)Agnieszka- cieszę się, że mogłam pomóc;-)
no wlasnie zawsze mozna zwrocic ale zadna z nich niczego nie oddala a zamawialy tego duzo bo to wiadomo rzadziej sie zdazy ze ktos ma to samoAgnieszka- niestety nie wysyłają za granicę:-(
pyt. 7
Najczęściej zadawane pytania - Strona główna - halens.pl
Asiuasiu- no to może jednak się skuszęw ostateczności zawsze mogę zwrócić:-)
;-)