reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Asiuasiu- bardzo mi się spodobał jak go tylko zobaczyłam:tak: tylko wacham się jeszcze z tym kupnem, bo nigdy stroju tak nie zamawiałam:dry:

Agnieszka- cieszę się, że mogłam pomóc;-)

reklama
no nie wiem niema@ test negatywny!!!nie wiem co mam myslec poczekam ten tydzien w przyszlol niedziele test powinien juz wyjsc?????
ja 1 mialam negatywny a czulam ze cos jest "nie tak " zrobiam 2 po tygodniu i wyszedl pozytywny takze nie denerwuj sie :)

Asiuasiu- bardzo mi się spodobał jak go tylko zobaczyłam:tak: tylko wacham się jeszcze z tym kupnem, bo nigdy stroju tak nie zamawiałam:dry:

no to jest to ze nie wiesz do konca co kupujesz ale powiem ci ze dziewczyny moje zamawialy wlasnie z tego halens tzn kolezanki hihi i super te ciuszki jedna wlasnie stroj zamawiala to taki sliczny od razu [pytalam gdz\ie kupila a ona ze wlasnie zamawiala :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
agnieszka , ewcia[/B] Pol też na f1:-) Mogę posiedzieć z wami:-)
Witaj Wisieńka:)
No tak nasi Panowie na F1 a my komputery rozpalamy do czerwoności :tak::-D
Dziękuję ;-)

Asiu złe samopoczucie minie,będzie dobrze zobaczysz.
Pallissa może poczekaj jeszcze kilka dni i powtórz test a jak nie to idź do gina albo poczekaj na @ daj sobie czas...

Ewcia szkoda że nie wysyłają za granice ale poczytam jakby co poproszę teściową to mi kupi ze swojego konta i mi prześle,na pewno coś wykombinuję :))

Mi tak net zamula, ze ja sie rozpalam do czerwoności bo mnie to strasznie wk.....:wściekła/y:
palissa zrób bete i po wątpliwościach:tak:
Jaki ja mam dziewczyny apetyt ciągle mamle paszczą:szok:Niedługo nie zmieszczę sie w nic. :-p
asiuasiu mdłosci miną i o nich zapomnisz, jeszcze troszkę,:-)

Agnieszka- no, teściowa też jest wyjściem:tak:;-)

A ja już pomału kombinuję, aby nie zaczynać staranek od sierpnia tylko od lipca:-p
Pamiętam jak byłam w kwietniu w tym nieszczęsnym szpitalu, to taki fajny doktorek powiedział, aby poczekać jeszcze z 3 miesiące i zacząć pracować:blink:

No i teraz tak myślę, że do mojego pójdę w czerwcu, zrobię jeszcze te badanka, które będzie mi kazał i jak będzie wsio oki, a MUSI być, to powiem czy miesiąc w tę czy w tamtą robi jakąś różnicę:zawstydzona/y:
Choć z drugiej strony to tylko miesiąc, a jak nie daj Boże były by jakieś komplikacje, to będę sobie wyrzucać, że nie poczekałam tego miesiąca:-(:-(

Kurcze sama nie wiem:-(:-(:-( ale tak bardzo bym chciała zacząć już staranka...

Wiśieńka spokojnie,wiesz pewnie dużo osób siedzi i dlatego się muli :))
Ewcia poszukam jeszcze na www.ebay.com.uk jak niczego ciekawego nie znajdę to po molestuję o zakup tesciową:))
A co do staranek to jeżeli nie ma przeciw skazań to pewnie zaczynajcie szybciej...:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
wisieńka, mam nadzieję, że razem zatestujemy i będą fasolki.
Mnie muli od wczoraj wieczór i dziś od rana. Tak ciągiem...
Więcej siusiam, czasem pobolewa podbrzusze. Myślę, że do piątku to będzie mi się dłużył czas okropnie...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry