reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witam dziewczyny wieczorkiem.

U nas stan prpzeciwpowodziowy,z pobliskich wiosek wywoza cos sie da,zwierzeta szczególnie,straszne to jest. Jutro o 12 ma byc fala kulminacyjna,nie wiem co to bedzie.

a mi jest niedobrze,mdli mnie cały czas, spac mi sie chce,a musze pisac spawozdanie ze stażu,nie mam na nic siły :-(:-(:-(:-(:-(:-(

ewcia przytulam. Trudno oczekiwać byś zapomniała o wszystkim co się stało. Za 2 miesiące rozpoczynasz nowe starania i wtedy los da Ci upragnione maleństwo.
Sol, dobrze, że Karola lepiej się czuje:tak:

mama - ale aj wyglądam jak w 4 miesiącu :zawstydzona/y: nie - nie wklejam :no:
SOL- w 2giej ciąży brzuszek wyskakuje szybciej ,bedziemy wyrozumiale:tak:Ty bys nie chciala widziec teraz mojego brzucha a nie jestem w ciąży:-D:-Ddawaj ,dawaj-czekamy-rób zdjecie z przodu to nie bedzie brzuszka widac jak nie chcesz;-)
EWCIA- tule i bede myslami jutro z Toba:sorry:i potrzymam Cie za reke:sorry:
BIBINKA- pa,idz wykąpac Ale i jak bedziez miala ochote to wlatuj jeszcze:tak:i glowa do gory-masz nas!!!!!!!!!!

ewcia - proszę wziąć się w garść i nie dołować się. Pomyśl o tym maleństwie które na was czeka żeby mogło przyjść :tak:

kasia - współczuję :-( tulę nie za mocno żebyś nam zwierząt nie ratowała :sorry: :-)

mama - masz prv :-D

ewcia, przytulam mocno.

kasiawie, to okropne co się dzieje..., a jaki masz patent na mdłości ? mnie pomagała tylko mięta.

sol, jaki ja mam brzuch, oj 5 miesiąc spokojnie... co to będzie z drugim dzieckiem ?

Bibinka kciukasy mocno zacisniete:blink:

Koniec\nie daj jutro znac jak z pracy wrocisz...

Ja jutro przed praca jeszcze do dentysty...
Postanowilam teraz przed ciaza wszystkie zabki wyleczyc

ZAPMARTA- mam nadzieje,ze wytrzymacie z Wisieńka do srody chociaz z testowaniem choc ja juz tez nogami przebieram:tak:to co dopiero Wy

SOL- zaraz zobacze:tak:

KASIAWIE- przykre to co piszesz,my narzekamy ,ze pada i wyjsc nie mozna a tam u Was takie yragedie...:-(trzymaj sie dzielnie.

hej:)oj kurcze co to sie w tej Polsce dzieje..woda, woda..W tej chwili jestesmy na wyspach, ale u nas tez nie zaciekawie.moi tesciowie sa u nas i wyleciec nie moga bo pyl wulkaniczny...ach porobilo sie na swiecie...

reklama
Sol- na co dzień nawet jest dobrze, tylko te daty...
Ejjj, a gdzie zdjęcie??

Kasiawie- oj bidulko, tulę mocno i mam nadzieję, że jednak nie będzie gorzej

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry