reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kinga, zdrówka życzę, a bociek piękny !!!!!

wisieńka, kupię, ale przed samym testowaniem, żeby mnie nie kusiło. Apteka pharma ? muszę znaleźć gdzie jest najbliżej mnie.
malapralinka, a ty gdzie mieszkasz ??? że możesz sobie na rowerku śmigać do pracy?
mama, pilnuj nas, pilnuj.

reklama
jezynka napisałaś a cytat mi sp... Wisieńka[/B] objawy masz książkowe. Mi w pierwszej ciąży taki brzuch dziwny się zrobił, tak się wydymał dziwnie i to od razu zobaczyłam, bo wcześniej tak nie miałam.
A mnie nogi bolą od chodzenia w pracy. Już mogłabym pójść spać bo jestem senna, ale szkoda mi dnia. Na wzmocnienie piję więc kawę i jem słodkości:-p
O widzisz to nie wiedziałam , ze tak może być!

Ostatnia edycja:
jeżynka abyś miała rację
wisieńka to skoro czujesz to może tak będzie, ja w tamtym tygodniu miałam wrażenie że się udało ale im bliżej testowania zaczynam mieć wątpliwości :( i tak samo jak Ty jak nie będzie to będzie załamka hlip hlip

to ja też pójdę jutro ten test kupić bo mam blisko do apteki na manufakturze :):)

mamo ja już nie wiem jak się tego pozbyć wszystkiego ale teraz o tym nie myślę tylko o fasolce a jak się uda to po ciąży jaką siłownia dieta i inne cudy nie widy

Ostatnia edycja:
mapmarta
ja na śląsku w Zabrzu:-)
Do pracy mam jakieś 6 km, a że auta niestety nie posiadamy... to na rowerku, tyle że pogoda nie sprzyja:-(

jeżynka,maran-atha normalnie muszę się 5 razy zastanowić co ja robię i co piszę. Ja nie pijam kawy, bo na mnie nie działa, a ja tak średnio przepadam za nią, Za to lubię Inkę.

Straszne powodzie są. niedaleko mnie rzeczka też prawie wylewa, a tu nie widać końca deszczu.

iwonka no ja też mam wątpliwości, i nawet podejrzewam sie o urojenia. Nie miałam pojęcia, ze mi tak odwali:-D:-D
zapmarta one sa najczęściej przy jakis marketach. To co kiedy testujemy?? ;-)
Ja tez sobie wmawiam, ze po ciąży to zrobie sobie cuda z ciałkiem, ale kurcze jak ja chcę po ciązy drugą ciąże to mogę nie zdążyć!:-)

Wisioenka, a jednak może być:-)
ja trzymam kciuki za wszystkie i się tym ekscytuję:-p u mnie objawów nie da się zauważyć na razie:-p więc czekam do wtorku grzecznie:-p
margolcia, na mnie kawa tez aż tak nie działa, bo nawet jak przed snem wypiję, to i tak zasnę. Lubię smak kawy i przeważnie jak jem słodycze to tylko z kawą:-p

To macie te fotki :-p Do każdej tuniczki są leginsy :tak: Tylko tam gdzie jest spódniczka jeansowa nie ma :tak:

ja też nie mam objawów :( tylko migrenę przez co dłużej śpię

sol o proszę jakie śliczne dziewczynki i fajne ciuszki,

Ostatnia edycja:
reklama
margolcia śliczny ten twój kiciuś. Nasz Ibizka jest czarno biała, teraz właśnie bawią się z naszą fretką Łajką w berka. Usmiac sie z nich można
sol z ta tusza to nas nabujałaś, ślicznie wyglądacie obie a ciuszki świetne i za taką cenę. Super. Alez podobne jesteście.:-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry