reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol- ładne ciuszki:tak::tak:

Zapmarta- ja się wczoraj zastanawiałam nad kicią, ale się boję, bo jestem zdania, że koty bywają fałszywe:sorry2: no i jak będzie Dzidzia, to będę się jeszcze bardziej bać. Mamy króliczka i chyba wystarczy;-)

reklama
iwonka a mieszkacie razem czy osobno? Co do kłótni to prawda, że zawsze jak się mieszka razem to jest ich więcej. Chyba będziemy testować podobnie:-)
zapamarta więc trzymamy kciuki w czwartek:-)

mama - będzie dziewczynka :-p A Marcin dziękuje ale "nie mam aż takiego mniemania o sobie" :-D

A brzuszek niestety mam :-p A Karola na zdjęciu ukochała dzidziusia :-D

zapmarta - my mamy koszatniczki -parkę - nie uczulają i nie gryzą a Karola je kocha i szaleje za nimi :-D
SOL- dziewczynka u Ciebie czy u mnie????a Marcin moze nie ma takiego mniemania a ja pisze co widze-ciacho i juz!!!!!! a widze ze polowa z nas zwierzaczki w domu ma:tak:

ewcia, nie bój się, ale jestem zdania, że to kot wybiera swoich właścicieli. Poczekaj a na twojej drodze znajdzie się jakieś małe kociątko i będziesz wiedziała, że to twoje.
Ja się nie bałam o Karolka, a teraz boję się o moje koty hehe, Karol je uwielbia i "mocno" przytula.

Zapmarta-Może i znajdzie, wtedy to na pewno przygarnę:tak:

Choć mi zawsze podobały się persy, ale nie wiem ile w tym prawdy, że te to najbardziej są fałszywe:sorry2:

Jestem ponowie:-) Byliśmy po południu na spacerku i po powrocie do domu zasnęłam:szok:
Więc znów musiałam nadrabiać:-(:tak:
Witam nowe staraczki;-):-) Życzę powodzenia:-)
SOL- fajne ciuszki i dla Ciebie i dla Karoli:tak: I wyglądacie jak siostry:-D:-D:tak::tak:
WISIENKA,ZAPMARTA - to trzymam kciuki w czwartek;-)
MAMA - zdrówka dla dzieciaczków;-):tak:
IWONKA- dobrze że migrena przeszła:-)
EWCIA - tulę mocno:tak:
JEŻYNKA - witaj:-)

jeżynka mieszkamy razem ale osobno :-p:-p:-p on siedział ostatnio w delegacjach i był tylko w weekendy a ja większość weekendów mam uczelnie, teraz i ja miałąm wolne od uczelni a on pracował na miejscu, niby się złoszczę na jego bałagan ale niech juz bałagani ale będzie obok mnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo jednak odzwyczajamy sie od siebie i swoich przyzwyczajeń i znów będziemy musieli na nowo się docierać :-(:-(:wściekła/y::wściekła/y:
nika nio przeszła i od razu humor lepszy :-):-):-)
moninia trzymam kciuki :) będziemy w tym samym tyg testować :)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry